ΚΟΣΜΟΣ

Αποκάλυψη! Τι πραγματικά συνέβη μέσα στο διαμέρισμα, από όπου εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν

Αποκάλυψη! Τι πραγματικά συνέβη μέσα στο διαμέρισμα, από όπου εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν

Οι γονείς της Madeleine McCann είχαν νοικιάσει το διαμέρισμα, από το οποίο εξαφανίστηκε η μικρή, από την εταιρεία Mark Warner Holidays για περίπου 1,500 λίρες ανά εβδομάδα.

Από την ημέρα της εξαφάνισης το συγκεκριμένο διαμέρισμα έχει μπει στο στόχαστρο πολλών εταιρειών αλλά και ομάδων που θέλουν να εκμεταλλευτούν οικονομικά την θλιβερή ιστορία της μικρής Μαντλίν.

mantlin3

Το διαμέρισμα των δύο υπνοδωματίων μετά τη φυγή της οικογένειας McCann από το πορτογαλικό θέρετρο έμεινε άδειο για ένα μήνα και στη συνέχεια νοικιάστηκε από δύο οικογένειες που ήθελαν να παραθερίσουν εκεί, πριν σφραγιστεί από τις Αρχές ως τόπος εγκλήματος.

mantlin5

Μετά και την αποχώρηση των Μέσων Ενημέρωσης από το συγκρότημα Ocean Club και το κλείσιμο των ερευνών από την πορτογαλική αστυνομία το 2008, το ακίνητο διατέθηκε προς πώληση για περίπου 250.000 λίρες.

Ωστόσο, λόγω της ιστορίας του η ζήτηση για το διαμέρισμα ήταν περιορισμένη. Η τιμή του έπεφτε συνεχώς και τελικά πωλήθηκε στις αρχές του 2017 έναντι 113.000 λιρών από τη Βρετανίδα χήρα Kathleen Macguire-Cotton. Αξίζει να σημειωθεί ότι πανομοιότυπα διαμερίσματα στη γύρω περιοχή κοστίζουν πολύ περισσότερο.

mantlin6

Η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος δεν το νοικιάζει σε παραθεριστές και αποκαλύπτει ότι πολλοί προσπάθησαν να τη χρηματίσουν προκειμένου να εισέλθουν στο εσωτερικό για να δουν από κοντά το σημείο, από όπου εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν.

Μάλιστα, πολλοί είναι και αυτοί που διοργανώνουν εκδρομές και υπόσχονται στους τουρίστες ότι θα τους ξεναγήσουν στα μέρη όπου έπαιξε για τελευταία φορά η μικρή Μαντλίν πριν εξαφανιστεί.

Σχετικές ειδήσεις