ΚΟΣΜΟΣ

Ανατριχιαστική μαρτυρία για τη νύχτα που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν: Κοιταχτήκαμε στα μάτια και...

Ανατριχιαστική μαρτυρία για τη νύχτα που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν: Κοιταχτήκαμε στα μάτια και...

Ήταν 3 Μαΐου του 2007 όταν η μικρή Madeleine MacCann εξαφανίστηκε από το πορτογαλικό θέρετρο, όπου έκανε διακοπές μαζί με την οικογένειά της. Σήμερα, 3 Μαΐου του 2017, δέκα χρόνια μετά την εξαφάνισή της, το κουβάρι της υπόθεσης δεν έχει αρχίσει ακόμα να ξετυλίγεται.

Η Jenny Murat, που μένει πολύ κοντά στο πορτογαλικό θέρετρο Praia da Luz, μίλησε για τα όσα είδε το βράδυ που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν από το δωμάτιο των γονιών της.

PROD Missing Madeleine McCann

Περιέγραψε στη Mirror, την ανατριχιαστική συνάντηση που είχε με τον οδηγό ενός αυτοκινήτου που κινούταν ανάποδα σε μονόδρομο. Η συνάντησή τους, μάλιστα, ταιριάζει χρονικά με την εξαφάνιση της Μαντλίν.

PROD The Mystery of Madeleine McCann

Η Murat, η οποία ζει σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το συγκρότημα Ocean Club, όπου έμεναν οι McCanns, είπε ότι είδε το αμάξι να κινείται ανάποδα γύρω στις 9 το βράδυ. Σύμφωνα με την κατάθεση, την τελευταία φορά που είδαν τη μικρή Μαντλίν ήταν στις 8 το βράδυ και ενώ η εξαφάνιση της δηλώθηκε στις 10 το βράδυ. «Ήταν ένα από αυτά τα μικρά αυτοκίνητα, τα ενοικιαζόμενα», είπε η Murat και συνέχισε, «είδα τον οδηγό, κοιταχτήκαμε, είχε ένα βρετανικό λουκ».

Λίγο νωρίτερα, είχε δει μια γυναίκα με μωβ μπλουζάκι, η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στους βασικούς υπόπτους για την εξαφάνιση. «Την είδα και φαινόταν ότι κάτι ήθελε να κρύψει», πρόσθεσε η Murat.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν

Σχετικές ειδήσεις