ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με «σεξουαλικό σκάνδαλο» γνωστού αθλητή: Έκρυβε ένα τεράστιο sex toy στο ντουλάπι του! (pics)

Σάλος με «σεξουαλικό σκάνδαλο» γνωστού αθλητή: Έκρυβε ένα τεράστιο sex toy στο ντουλάπι του! (pics)

Μπορεί να κέρδισε τον τίτλο του man of the game, ωστόσο ο Κέβιν Πλαβάτσκι της ομάδας μπέιζμπολ των New York Mets, έγινε viral για το λάθος λόγο!

Και αυτό γιατί η παραδοσιακή φωτογραφία με την κορώνα στο κεφάλι έκρυβε ένα ακατάλληλο μυστικό.

Αυτό δεν ήταν άλλο από ένα τεράστιο sex toy στο ντουλάπι του που εντόπισε… αετομάτης fan (δείτε το στην γκάλερι).

Ο Πλαβάτσκι δεν πρόλαβε να χαρεί τον προσωπικό του θρίαμβο, αφού η δημοσίευση της επίμαχης φωτογραφίας στο twitter προκάλεσε θύελλα σχολίων για τη σεξουαλική του ζωή, αλλά και για το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες των αποδυτηρίων.

Οι υπεύθυνοι μάλιστα της αμερικανικής ομάδας έριξαν ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά της φημολογίας, υποκύπτοντας σε μία τεράστια «γκάφα». Μετά τον αρχικό σάλο θέλησαν να «καλύψουν» το θέμα και αφού απέσυραν τη φωτογραφία, την επεξεργάστηκαν και την αναδημοσίευσαν δίχως το sex toy στο ντουλάπι του Πλαβάτσκι!

Ο τελευταίος αναγκάστηκε έτσι να μιλήσει δημοσίως για το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι οι συμπαίκτες του είναι… πλακατζήδες!

«Δεν ξέρω τίποτα. Δεν ήξερα ότι ήταν εκεί και δεν είναι δικό μου», σχολίασε ο 26χρονος κάτσερ συμπληρώνοντας: «Δεν πρόκειται να ασχοληθώ παραπάνω, ούτε δείχνει τις πεποιθήσεις και τις απόψεις μου. Τα παιδιά στην ομάδα κάνουν πολλές φάρσες, τι να κάνουμε; Έχω αίσθηση του χιούμορ και θέλω να πιστεύω ότι έτσι είναι και οι περισσότεροι».

Σχετικές ειδήσεις