ΚΟΣΜΟΣ

Έκρηξη Manchester: Πανικοβλημένοι γονείς αναζητούν τα παιδιά τους - Πολλοί οι αγνοούμενοι

Έκρηξη Manchester: Πανικοβλημένοι γονείς αναζητούν τα παιδιά τους - Πολλοί οι αγνοούμενοι

Ειδήσεις - Τρομοκρατική Eπίθεση Μάντσεστερ:Λίγες ώρες μετά τη δολοφονική επίθεση στο συναυλιακό χώρο του Manchester Arena και αρκετά παιδιά που παρακολουθούσαν τη συναυλία της Ariana Grande, συνεχίζουν να αγνοούνται.

Καθώς η νύχτα περνούσε και τα παιδιά επικοινωνούσαν με τους γονείς τους, άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο tweets από ανθρώπους που δεν είχαν καταφέρει ακόμα να εντοπίσουν τους αγαπημένους τους.

manchester terrorist3 copy

Οι κάτοικοι του Μάντσεστερ άνοιξαν τα σπίτια τους σε ανθρώπους που είχαν φύγει πανικόβλητοι από το σημείο της επίθεσης ενώ σύντομα έγινε γνωστό ότι περισσότερα από 50 παιδιά, τα οποία έφυγαν από το χώρο της επίθεσης χωρίς τους γονείς ή αυτούς που τα επέβλεπαν, έχουν βρει καταφύγιο σε ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται στην περιοχή.

Δείτε ΕΔΩ τη στιγμή της έκρηξης

Εν τω μεταξύ, χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιούν το hashtag #ManchesterMissing, προκειμένου να κυκλοφορήσουν φωτογραφίες χαμένων παιδιών και νεαρών, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να τους εντοπίσουν.

Η τοπική Αστυνομία έχει δημιουργήσει έναν τηλεφωνικό αριθμό για όσους αναζητούν τους ανθρώπους τους ενώ και το facebook έχει ενεργοποιήσει εφαρμογή που επιτρέπει σε όσους βρίσκονταν στο σημείο της επίθεσης να ενημερώνουν αν είναι ασφαλείς ή όχι.

Δείτε εδώ συγκλονιστικές μαρτυρίες από την επίθεση

(Πηγή φωτογραφιών: dailymail.co.uk)

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της τρομοκρατικής επίθεσης

Σχετικές ειδήσεις