ΚΟΣΜΟΣ

Έκρηξη Manchester: Ταυτοποιήθηκε το πρώτο θύμα του βομβιστή αυτοκτονίας

Έκρηξη Manchester: Ταυτοποιήθηκε το πρώτο θύμα του βομβιστή αυτοκτονίας

Ειδήσεις - Τρομοκρατική Eπίθεση Μάντσεστερ:Η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (22/05) στο συναυλιακό χώρο Manchester Arena, μετά το τέλος της συναυλίας της Ariana Grande.

Εικοσιδύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ αυτών και πολλά παιδιά και 59 τραυματίστηκαν από την επίθεση αυτοκτονίας βομβιστή, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία του Μάντσεστερ ανατινάχθηκε στο χώρο πώλησης αναμνηστικών, του Manchester Arena.

Νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, επιβεβαιώθηκε το πρώτο θύμα της αιματηρής επίθεσης.

Πρόκειται για τη 18χρονη Georgina Callander.

manchester terrorist15

Μια ημέρα πριν χάσει τη ζωή της στη συναυλία της αγαπημένης της τραγουδίστριας η Georgina είχε γράψει στο twitter της Ariana Grande «ΤΟΣΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΑΥΡΙΟ».

manchester terrorist16

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η άτυχη κοπέλα πέθανε στο νοσοκομείο, έχοντας τη μητέρα της δίπλα της.

Δείτε ΕΔΩ τη στιγμή της έκρηξης

Εν τω μεταξύ, χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιούν το hashtag #ManchesterMissing, προκειμένου να κυκλοφορήσουν φωτογραφίες παιδιών και νεαρών που συνεχίζουν να μην έχουν δώσει σημεία ζωής, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να τους εντοπίσουν.

Η τοπική Αστυνομία έχει δημιουργήσει έναν τηλεφωνικό αριθμό για όσους αναζητούν τους ανθρώπους τους ενώ και το facebook έχει ενεργοποιήσει εφαρμογή που επιτρέπει σε όσους βρίσκονταν στο σημείο της επίθεσης να ενημερώνουν αν είναι ασφαλείς ή όχι.

Δείτε εδώ συγκλονιστικές μαρτυρίες από την επίθεση

(Πηγή φωτογραφιών: dailymail.co.uk)

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της τρομοκρατικής επίθεσης

Σχετικές ειδήσεις