ΚΟΣΜΟΣ

Τρομοκρατική επίθεση κατά Παπαδήμου: Πρώτη είδηση σε όλο τον κόσμο!

Τρομοκρατική επίθεση κατά Παπαδήμου: Πρώτη είδηση σε όλο τον κόσμο!

Η είδηση της έκρηξης του παγιδευμένου φακέλου στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου, κάνει το γύρο του κόσμου με τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα να κάνουν έκτακτη αναφορά στο γεγονός.

Συγκεκριμένα το BBC αναφέρει: «Έκρηξη σε αυτοκίνητο όπου επέβαινε πρώην Έλληνας πρωθυπουργός. Αναφορές μιλούν για παγιδευμένο φάκελο αλληλογραφίας που εξερράγη, τραυματίζοντας τον ίδιο και τον οδηγό του».

bbc

Το Euronews είχε και αυτό έκτακτη επικαιρότητα με φωτογραφία του πρώην πρωθυπουργού και ο τίτλος: «εκρηκτικός μηχανισμός πυροδοτήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του πρώην Έλληνα πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου».

euronews

Η ισπανική El Mundo γράφει: «Τραυματίας ο πρώην Έλληνας Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος από την έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητό του».

el mundo

Η γαλλική Liberation γράφει: «Ο πρώην Έλληνας πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος τραυματίστηκε από έκρηξη στο αυτοκίνητό του».

liberation

Η Washington Post γράφει: «Η αστυνομία αναφέρει πως ο Λουκάς Παπαδήμος έγινε στόχος επίθεσης με βόμβα μέσα στο αυτοκίνητό του».

washington post

Το αμερικάνικο ABC γράφει: «Ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος είναι τραυματίας μετά από έκρηξη στο αυτοκίνητό του».

abc

Ο Independent γράφει: «Ο πρώην Έλληνας πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, τραυματίστηκε έπειτα από έκρηξη στο αυτοκίνητό του».

independent

Το ιταλικό πρακτορείο Ansa αναφέρει: «Βόμβα στον πρώην Έλληνα πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο».

ansa

Το ρωσικό RT γράφει: «Ο πρώην Έλληνας πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, τραυματίστηκε σε βομβιστική επίθεση στην Αθήνα».

RT