ΚΟΣΜΟΣ

Νόελ Γκάλαχερ: Μοιράζεται τις σκέψεις του για την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ

Νόελ Γκάλαχερ: Μοιράζεται τις σκέψεις του για την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ

«Νομίζω ότι θα χρειαστεί αρκετά μεγάλο διάστημα για να ξεπεραστεί αυτή η συγκεκριμένη θηριωδία» μοιράζει ο Νόελ Γκάλαχερ από τους Oasis, τις σκέψεις του για την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ.

«Έχοντας εμφανιστεί σε αυτό το στάδιο, έχοντας σταθεί σε αυτό το φουαγιέ και επειδή είμαι από το Μάντσεστερ ... συνειδητοποιώ ότι πρέπει να απευθυνθώ σε νεαρούς λάτρεις της μουσικής», είπε ο Γκάλαχερ σε συνέντευξη στο Radio X. «Λέω ότι δεν υπάρχουν λόγια αλλά υπάρχουν λόγια. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να μεταδώσετε τις λέξεις» ανέφερε, σύμφωνα με το περιοδικό NME.

«Υποθέτω ότι το Manchester Arena θα λειτουργήσει και πάλι, πρέπει να συνεχίσουμε, ξέρετε. Δεν ξέρω τι πρόκειται να κάνει η Αριάνα Γκράντε. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ κάτι τέτοιο...». Όταν ρωτήθηκε πώς αισθάνεται για την Γκράντε, ο Βρετανός τραγουδιστής απάντησε: «Δεν ξέρω τι θα αισθανόμουν ή πώς θα αντιδρούσα, αν ήμουν στη θέση της. Είμαι αρκετά αναστατωμένος τώρα, αλλά αν ήταν οι δικοί σας θαυμαστές...»

Ο Γκάλαχερ πρόσθεσε: «Ξέρετε, έχω μια κόρη έφηβη στο Μάντσεστερ και ίσως να ήταν εκεί [...], αλλά εκτός από δυο φίλους φίλων που είναι στο νοσοκομείο, όλοι οι άνθρωποι που γνωρίζω δεν έχουν εμπλακεί σε αυτό το συμβάν». Ο μάνατζερ της Αριάνα Γκράντε επιβεβαίωσε χθες ότι η περιοδεία της ακυρώνεται μέχρι τις 5 Ιουνίου. Δεν είναι σαφές αν θα ξαναρχίσει την ευρωπαϊκή περιοδεία της μετά από αυτό. Σύμφωνα με το US Weekly, η τραγουδίστρια έχει επιστρέψει στο σπίτι της στη Φλόριντα. Αρκετές άλλες συναυλίες ακυρώθηκαν μετά την επίθεση.

Οι Take That είχαν προγραμματίσει τρεις εμφανίσεις στο Manchester Arena, για τις 25, 26 και 27 Μαΐου, αλλά ακυρώθηκαν. Το συγκρότημα έχει ακυρώσει και τη συναυλία στο Liverpool Echo Arena στις 23 Μαϊου, μία μέρα μετά την επίθεση στο Μάντσεστερ.

Οι «Courteeners» έχουν προγραμματίσει συναυλία σε ανοιχτό χώρο, στο γήπεδο κρίκετ, Old Trafford Cricket Ground του Μάντσεστερ στις 27 Μαϊου. Η μπάντα και οι διοργανωτές επιβεβαίωσαν ότι η συναυλία θα πραγματοποιηθεί. Στο Manchester Arena στις 30 του μήνα θα εμφανιστούν οι KISS και στις 9 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί συναυλία των Kings of Leon.

«Δεν υπάρχουν άλλες ακυρώσεις συναυλιών προς το παρόν. Εργαζόμαστε με την αστυνομία και τους διοργανωτές για τις επερχόμενες συναυλίες, κυρίως για τη συναυλία των Kiss στις 30 Μαϊου. Θα ενημερώσουμε αν υπάρξουν νέες πληροφορίες με ανακοινώσεις στο website, στο Twitter και στο Facebook», ανέφεραν εκπρόσωποι του Manchester Arena.

Σχετικές ειδήσεις