ΚΟΣΜΟΣ

Σπαραγμός καρδιάς: Η μητέρα της 8χρονης Saffie Roussos μόλις έμαθε ότι η κόρη της είναι νεκρή (Vid)

Σπαραγμός καρδιάς: Η μητέρα της 8χρονης Saffie Roussos μόλις έμαθε ότι η κόρη της είναι νεκρή (Vid)

Ειδήσεις - Τρομοκρατική Eπίθεση Μάντσεστερ:Την τραγική είδηση ότι η κορούλα της, Saffie Rose Roussos, σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση στο Manchester Arena έμαθε τελικώς η μητέρα της αμέσως μόλις βγήκε από την εντατική, στην οποία νοσηλευόταν και η ίδια τραυματισμένη από τη βομβιστική επίθεση, όπως ενημέρωσε τη βρετανική εφημερίδα The Sun, φίλος της βρετανοκυπριακής οικογένειας.

Η 8χρονη Saffie ήταν ο μικρότερη από τους 22 ανθρώπους , ανάμεσα τους και πολλά παιδιά, που σκοτώθηκαν στο τέλος της συναυλίας της Ariana Grande στις 23 Μαΐου.

Η μικρή μαθήτρια είχε πάει στη συναυλία με τη μητέρα της Lisa, 48 ετών, και την αδελφή της Ashlee Bromwich. Και οι δύο νοσηλεύονταν με σοβαρά τραύματα μετά την επίθεση.

saffie rose roussos

Μάλιστα η Lisa χρειάσθηκε να υποβληθεί σε δύο εγχειρήσεις προκειμένου να αφαιρεθούν θραύσματα της βόμβας που πυροδότησε ο τζιχαντιστής Salman Abedi.

Το κατάστημα που διατηρεί η οικογένεια έχει «πλημμυρίσει» από εκατοντάδες λουλούδια και μηνύματα πολιτών καλύπτοντας σχεδόν ολόκληρο τον εξωτερικό χώρο στο Leyland του Lancashire, εκεί ακριβώς που οι γείτονες θυμούνται τη μικρή Saffie να παίζει για ώρες.

581418 3600x2700

Υπενθυμίζεται ότι 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 100 τραυματίστηκαν κατά την τρομοκρατική επίθεση που διέπραξε ο Abedi στις 23 Μαΐου. Ωστόσο, πολλοί εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία στο Μάντσεστερ.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της τρομοκρατικής επίθεσης

Σχετικές ειδήσεις