ΚΟΣΜΟΣ

Τρομοκρατικό χτύπημα Λονδίνο: «Έσβησε» στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της η όμορφη Κριστίν

Τρομοκρατικό χτύπημα Λονδίνο: «Έσβησε» στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της η όμορφη Κριστίν

Τρομοκρατική επίθεση Λονδίνο: Το όνομά της ήταν Κριστίν Άρτσιμπαλντ και ήταν μόλις 30 ετών. Η όμορφη κοπέλα από τον Καναδά ήταν το πρώτο θύμα του διπλού τρομοκρατικού χτυπήματος στο Λονδίνο από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ - ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΝΑΔΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΖΑΣΤΙΝ ΤΡΙΝΤΟ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού «Independent», η Κριστίν χτυπήθηκε από το φορτηγό των τζιχαντιστών πάνω στη Γέφυρα του Λονδίνου και σύμφωνα με μαρτυρία ξεψύχησε στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της, Τάιλερ Φέργκιουσον.

Όπως ανέφερε ο καναδικός τηλεοπτικός σταθμός CBC News, η αδερφή του Φέργκιουσον, Κάσι, δήλωσε: «Ο αδερφός έγινε χίλια κομμάτια. Την κρατούσε και την έβλεπε να πεθαίνει στην αγκαλιά του».

Σε ανακοίνωση, εξάλλου, που εξέδωσε η οικογένεια της 30χρονης Κριστίν, αναφέρονται τα εξής: «Θρηνούμε την απώλεια της όμορφης και πολυαγαπημένης κόρης και αδελφής μας. Είχε χώρο στην καρδιά της για όλους και πίστευε με σθένος πως κάθε άτομο πρέπει να εκτιμάται και να χαίρει σεβασμού».

TRUDEAU

Σε δημόσια δήλωσή του την Κυριακή (04/06/2017) ο Καναδός πρωθυπουργός, Τζάστιν Τριντό, ανέφερε τα εξής: «Ο Καναδάς καταδικάζει με δριμύτητα την παράλογη επίθεση που έλαβε χώρα χθες το βράδυ στο Λονδίνο, στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατά την οποία σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν πολλοί αθώοι άνθρωποι. Είμαι συντετριμμένος ότι μια Καναδή είναι μεταξύ αυτών που σκοτώθηκαν».

Συνολικά επτά άτομα σκοτώθηκαν και άλλα 48 τραυματίστηκαν, από τα οποία τα 21 σοβαρά, σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό των βρετανικών Αρχών.

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες εξελίξεις για την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο

Σχετικές ειδήσεις