ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ομπάμα τα οκτώ χρόνια της θητείας του φορούσε το ίδιο σμόκιν!

Ο Ομπάμα τα οκτώ χρόνια της θητείας του φορούσε το ίδιο σμόκιν!

Αν και η Μισέλ Ομπάμα έγινε πολύ γρήγορα πρότυπο στυλ για εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο, ο σύζυγός της φαίνεται ότι δεν ενδιαφερόταν ιδιαίτερα για αυτό το κομμάτι!

Η πρώην Πρώτη Κυρία αποκάλυψε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του φορούσε το ίδιο σμόκιν. Αν και οι επίσημες εμφανίσεις του ήταν καθημερινές και πολλές, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, φορούσε για τα οκτώ χρόνια της θητείας του το ίδιο σμόκιν.

«Αυτή είναι η αδικία», είπε χαρακτηριστικά η Μισέλ Ομπάμα σε συνέντευξή της στο Apple’s Worldwide Developers Conference. «Ό, τι και να κάνουμε φοράει το ίδιο σμόκιν», συνέχισε η κ. Ομπάμα. «Οι φωτογράφοι παίρνουν φωτογραφίες από τα παπούτσια που φοράω, τα βραχιόλια, το κολιέ μου, αλλά για οκτώ χρόνια κανείς δεν σχολίασε ότι φορούσε το ίδιο σμόκιν και τα ίδια παπούτσια», είπε ακόμα.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο πρώην πρόεδρος δεν αισθανόταν καμία ντροπή για αυτό, αντίθετα ήταν κάτι που τον έκανε υπερήφανο και αστειευόταν μαζί της συχνά, λέγοντας: «Εγώ είμαι έτοιμος. Είμαι έτοιμος σε δέκα λεπτά, εσένα πόσο σου πήρε;»

Σχετικές ειδήσεις