ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στην ομογένεια: Έτσι «έφαγαν» τον 20χρονο Έλληνα μετά το σεξουαλικό όργιο

Σοκ στην ομογένεια: Έτσι «έφαγαν» τον 20χρονο Έλληνα μετά το σεξουαλικό όργιο

Συγκλονίζει η συνέντευξη που έδωσε η μητέρα του στα αμερικανικά δίκτυα - Καρέ καρέ η άγρια δολοφονία του Μάνου Οικονομίδη στο Μπρούκλιν

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ, όλα έγιναν τα ξημερώματα της προηγούμενης Δευτέρας, όταν ο Μάνος Οικονομίδης βρέθηκε στο σπίτι ενός φίλου του ονόματι Τζακ Ντόχερτι.

Μαζί τους ήταν και μια γυναίκα - αγνώστων στοιχείων - με την οποία φαίνεται πως τα δυο αγόρια ήρθαν σε σεξουαλική επαφή.

Σύμφωνα μάλιστα με πηγές της Αστυνομίας του Μπρούκλιν, ένας από τους δυο νεαρούς χρησιμοποίησε κάμερα και βιντεοσκόπησε το σεξουαλικό όργιο.

Στη συνέχεια ο Τζακ Ντόχερτι έφυγε μαζί με την κοπέλα, συνοδεύοντάς την στο σπίτι της.

Από τις μαρτυρίες ενοίκων της πολυκατοικίας προκύπτει ότι η νεαρή κοπέλα επικοινώνησε με κάποιον φίλο της και φέρεται να δήλωσε πώς οι δυο νεαροί (Οικονομίδης και Ντόχερτι) την βίασαν!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, και η σύντροφος του Οικονομίδη που δεν συμμετείχε στη συνεύρεση φέρεται να έχει δηλώσει στην αστυνομία ότι δέχθηκε στο instagram μηνύματα του τύπου: «Θα τον τακτοποιήσουμε τον φίλο σου».

Υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στην περιοχή δείχνει 3 άνδρες, δυο λευκούς κι ένα μαύρο, να κυνηγούν με ρόπαλο του μπέιζμπολ τον άτυχο Οικονομίδη και να τον χτυπούν όχι μόνο με το μπαστούνι, αλλά και με μαχαίρι.

Χίλια κομμάτια η μάνα του Οικονομίδη

Με δάκρυα στα μάτια της και με τεράστιο πόνο, η μητέρα του Μάνου Οικονομίδη, Μαρία Μυτιληνιού, μίλησε στην αμερικάνικη εφημερίδα ΤΝΗ, αλλά και στον Εθνικό Κύρηκα και δεν μπορεί να πιστέψει ότι σε μια στιγμή η ψυχή της έσπασε σε χίλια κομμάτια.

«Έχασα το αγόρι μου», είπε με τρεμάμενη φωνή, «σκότωσαν τον Μάνο μου, τον άγγελο της ζωής μου. Γιατί ο Θεός, γιατί τόσο πολύς πόνος, γιατί; "

Καθ’ 'όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του TNH την Τρίτη το πρωί στο οικογενειακό σπίτι στο Gravesend του Μπρούκλιν, για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στους γονείς και τους συγγενείς, η χαροκαμένη μητέρα κρατούσε το πουκάμισο του αδικοχαμένου γιου της, το οποίο συνεχώς χάιδευε και φιλούσε.

«Μόνο τα ρούχα του με έχουν αφήσει να αγγίξω», είπε κλαίγοντας, «τον μεγάλωσα μόνη με πολλές θυσίες. Χώρισα από τον πατέρα του, Νίκο, όταν ο Μάνος ήταν 5 χρονών. Ήμουν μόνη σε ξένη χώρα και δούλευα σε 2 δουλείες για να τον αναθρέψω. Και τώρα τον σκότωσαν. Πώς θα αντέξω, πώς θα βρω το θάρρος και τη δύναμη να μεγαλώσω το άλλο παιδί μου, την πεντάχρονη Στέλλα; »

Ζήτησε από την TNH, τη μόνη εφημερίδα που επέλεξε να μιλήσει, να "γράψει θετικά λόγια για το Μάνο. Ήταν ένα πολύ καλό και ευγενικό αγόρι που βοηθούσε τον κόσμο. Ακόμα και όταν αιμορραγούσε και ζήτησε βοήθεια στο διπλανό διαμέρισμα, ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Αυτός ήταν ο Μάνος μου. "

"Αγαπούσε την Ελλάδα, κάθε χρόνο πήγαινε για διακοπές για να βρει τους αγαπημένους παππούδες του και τώρα πρέπει να πάω στο νεκροτομείο για να αναγνωρίσω το σώμα του. Ο άγγελος μου είναι εκεί τώρα. "

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Μάνος Οικονομίδης κατέρρευσε στο διάδρομο του κτιρίου στο πάρκο Park Slope του Μπρούκλιν, όπου νωρίτερα φέρεται ότι ήταν σε τρίο με έναν 21χρονο άνδρα και μια γυναίκα. Το ερωτικό τρίγωνο κατέληξε σε μια δολοφονία όταν ένας από τους συμμετέχοντες άρχισε να βιντεοσκοπεί, εξαγριώνοντας τη γυναίκα(που συμμετείχε στην ερωτική πράξη) που κάλεσε τον φίλο της που δεν συμμετείχε στην ερωτική πράξη και του είπε ότι είχε βιαστεί.

Ο 21 χρόνος, που ήταν στο διαμέρισμα, πήγε την κοπέλα στο σπίτι της στο Staten Island. Όταν επέστρεψε, ο Οικονομίδης αποφάσισε να φύγει. Μόλις βγήκε στο διάδρομο, οι κάμερες παρακολούθησης καταγράφουν δύο λευκούς και έναν Αφροαμερικανό να τον κυνηγούν και έπειτα τον χτύπησαν με ένα ρόπαλο και τον μαχαίρωσαν στο στήθος και την πλάτη του. Αιμόφυρτος ο Οικονομίδης χτύπησε την πόρτα διπλανού διαμερίσματος ζητώντας βοήθεια.

"Προσπάθησε να σηκωθεί," είπε η γυναίκα στο διαμέρισμα, "και κατέρρευσε στο πάτωμα. Όλο το σώμα του άρχισε να τρέμει και όταν έφτασε το ασθενοφόρο είχε ασθενή παλμό ».

Ο Οικονομίδης πέθανε στο Νοσοκομείο Μεθοδιστή της Νέας Υόρκης στο Μπρούκλιν.

Όταν η TNH ρώτησε για τα κηδεία, η μητέρα είπε ότι δεν γνώριζε τίποτα ακόμα.

«Περιμένω να έρθουν πρώτα οι συγγενείς μου από την Ελλάδα», είπε.

Η Μαρία Μυτιληνιού κατάγεται από την Ικαρία και ο πατέρα του Μάνου, Νίκος Οικονομίδης, από την Κάρπαθο. Η Μαρία, μετά το διαζύγιο, έχει ξαναπαντρευτεί και έχει μια 5χρονη κόρη, τη Στέλλα.

Στις τελευταίες ειδήσεις, ο Christopher Membreno, ηλικίας 24 ετών, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του Μάνου Οικονομίδη, όπως ανέφερε η New York Post.

Πηγή: Με πληροφορίες από Εθνικό Κύρηκα

Σχετικές ειδήσεις