ΚΟΣΜΟΣ

Αυτή είναι η πιο κομψή βασίλισσα! (pics)

Αυτή είναι η πιο κομψή βασίλισσα! (pics)

Εκτός όπως από τους σχεδιαστές της υψηλής ραπτικής, δεν διστάζει να φορέσει κομμάτια από φίρμες όπως η Zara και η Mango, κάτι που δεν έχει διστάσει να κάνει και η δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Και δεν είναι άλλη από τη βασίλισσα Λετίθια. Άκρως εκθαμβωτική και ντυμένη στο εθνικό χρώμα της Ισπανίας. Η Λετίθια φόρεσε μια κατακόκκινη Felipe Varela off the shoulder τουαλέτα με κεντημένες λεπτομέρειες, η οποία αγκάλιαζε το σώμα της.

βασιλισσα

Μετά την άφιξη του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας στη Βρετανία όπου πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη ο βρετανικός τύπος ξεκίνησε ατελείωτες συγκρίσεις του στυλ της Λετίθια με το στυλ της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ. Αν και διαφέρουν σε κάποια σημεία, υπάρχουν αρκετές ομοιότητες στις επιλογές τους.

βασιλισσα 1

Για παράδειγμα, όπως και η Κέιτ έτσι και η Λετίθια όταν βρίσκεται σε επίσκεψη στο εξωτερικό επιλέγει να τιμήσει τη χώρα που τη φιλοξενεί και μέσα από τις ενδυματολογικές επιλογές της. Όπως στην επίσκεψη στην Ιαπωνία, όταν επέλεξε να φορέσει δημιουργία Armani Prive, διακοσμημένη με άνθη κερασιάς για τα οποία είναι διάσημη η Ιαπωνία.

βασιλισσα 3

Παράλληλα, σχεδιαστές όπως ο Hugo Boss, ο Altuzarra και η Carolina Herrera είναι από τους αγαπημένους της. Ιδιαίτερη μάλιστα αδυναμία φαίνεται να δείχνει στην Carolina Herrera, όπως άλλωστε και η Μισέλ Ομπάμα, η Χίλαρι Κλίντον και η Ιβάνκα Τραμπ.

βασιλισσα 4

Σχετικές ειδήσεις