ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρό το νεογέννητο που πέταξαν στα σκουπίδια η μητέρα και η γιαγιά του

Νεκρό το νεογέννητο που πέταξαν στα σκουπίδια η μητέρα και η γιαγιά του

Ένα νεογέννητο βρέφος βρέθηκε στα σκουπίδια μεξικανικού εστιατορίου στη Νότια Καρολίνα και στη συνέχεια έχασε τη ζωή του, υπόθεση για την οποία συνελήφθησαν η μητέρα και η γιαγιά του.

Σύμφωνα με το Fox Carolina, η 19χρονη Estela Ruiz-Gomez γέννησε στην τουαλέτα του εστιατορίου La Parrilla όπου η ίδια και η 41χρονη μητέρα της εργάζονται.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας υπάλληλος πήρε τη σακούλα των σκουπιδιών για να την μεταφέρει στον κάδο απορριμμάτων και διαπίστωσε ότι αυτή ζύγιζε πιο βαριά απ’ ό,τι συνήθως. Στο σημείο κλήθηκαν οι αρχές που εντόπισαν το νεογέννητο και το μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι γιατροί δεν είναι σε θέση να καθορίσουν την αιτία θανάτου του βρέφους, ωστόσο ανέφεραν ότι βρισκόταν μέσα σε ακαθαρσίες. Ο ιατροδικαστής επέστρεψε στο εστιατόριο για να διεξάγει έρευνα, όπου οι υπάλληλοι του ανέφεραν ότι τόσο η Ruiz-Gomez όσο και η Rodriguez εργάζονται στο εστιατόριο.

Κάποια στιγμή, η 19χρονη έκανε διάλειμμα καθώς παραπονέθηκε για πόνους στο στομάχι και πήγε στην τουαλέτα, ενώ η μητέρα της, που την ακολούθησε, ανέφερε στη συνέχεια στους συναδέλφους τους ότι έπρεπε να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Όταν αποχώρησαν από το μπάνιο ένας υπάλληλος άδειασε τα σκουπίδια και τα μετέφερε στο πάρκινγκ, όπου η σακούλα άνοιξε και το νεογέννητο έπεσε πάνω στο πεζοδρόμιο.

Ο πατέρας του βρέφους, που επίσης βρισκόταν στο εστιατόριο, πήρε το νεογέννητο στην αγκαλιά του και το μετέφερε μέσα στο μαγαζί, καλώντας ασθενοφόρο. Όμως ήταν ήδη αργά. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο θάνατός του αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια.

Σχετικές ειδήσεις