Βίντεο από το εσωτερικό του αεροσκάφους που έπεσε σε αναταράξεις – Αίματα παντού (pics & vid)

Βίντεο από το εσωτερικό του αεροσκάφους που έπεσε σε αναταράξεις – Αίματα παντού (pics & vid)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σκληρές εικόνες από το αεροσκάφος των American Airlines, που έπεσε σε σφοδρές αναταράξεις ενώ πραγματοποιούσε πτήση από την Αθήνα προς τη Φιλαδέλφεια, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σε βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, φαίνονται τα αίματα των επιβατών που τραυματίστηκαν πέφτοντας πάνω στα πλαστικά του αεροπλάνου και αποτυπώνεται το χάος και ο πανικός που επικράτησαν κατά τη διάρκεια της πτήσης τρόμου.

Δέκα άτομα χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες, αμέσως μετά την προσγείωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Φιλαδέλφεια. Οι τρεις ήταν επιβάτες και οι επτά μέλη του πληρώματος.

Στο ερασιτεχνικό βίντεο που τράβηξε ένας γιατρός το εσωτερικό του αεροσκάφους μοιάζει με «βομβαρδισμένο τοπίο», καθώς από τις αναταράξεις εκσφενδονίστηκαν αντικείμενα και χύθηκαν παντού οι καφέδες και οι χυμοί που το πλήρωμα σέρβιρε εκείνη την ώρα. Αρκετοί επιβάτες που δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας χτύπησαν με σφοδρότητα στο πάνω μέρος του αεροπλάνου.

Στην πτήση επέβαιναν συνολικά 287 επιβάτες και 12 μέλη πληρώματος.

«Φροντίζουμε τους επιβάτες και τα μέλη του πληρώματός μας και θέλουμε να ευχαριστήσουμε το πλήρωμα που φρόντισε ώστε οι επιβάτες να είναι ασφαλείς», ανέφερε η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του newsbomb.gr

PHOTO GALLERY