ΚΟΣΜΟΣ

Η «πτώση» του «βασιλιά» του Instagram με τα 11 εκατ. ακολούθους: Κατέσχεσαν την περιουσία του (vids)

Η «πτώση» του «βασιλιά» του Instagram με τα 11 εκατ. ακολούθους: Κατέσχεσαν την περιουσία του (vids)

Από τα ψηλά στα χαμηλά ο Ιταλός playboy Gianluca Vacchi, που έχει χαρακτηριστεί και ως ο «βασιλιάς» του Instagram με τα 11 εκατομμύρια ακολούθους.

Ο 50χρονος Vacchi, που παράτησε τη δουλειά του για να ποζάρει με καλλονές σε πισίνες και γιοτ, διαφημίζοντας την χλιδάτη ζωή του στο Instagram, βρίσκεται αντιμέτωπος με μία οικονομική καταστροφή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι αρχές κατέσχεσαν το πολυτελές γιοτ και την ακίνητη περιουσία του, για χρέη 10,5 εκατομμυρίων ευρώ!

Η είδηση έχει γίνει δεκτή με... ενθουσιασμό από τους χρήστες των social media, οι οποίοι τρολάρουν τον Ιταλό playboy. Δημιούργησαν, μάλιστα μία σελίδα στο Facebook με τον τίτλο «Βρείτε μία δουλειά στον Gianluca Vacchi», που ήδη έχει γίνει ανάρπαστη.

Ο 50χρονος, που έχει λατρεία για τα κλασικά αυτοκίνητα και τα ιδιωτικά τζετ, υιοθέτησε τη λέξη '#Enjoy' ως «μότο» του και ως τίτλο για την αυτοβιογραφία του, που δημοσιεύτηκε πέρυσι.

Μετά από 20 χρόνια δουλειάς σε μία οικογενειακή επιχείρηση, τα παράτησε όλα και επέλεξε να περνάει τον χρόνο του σε πισίνες, παρέα με καλλονές όπως η πρώην Μις Κολομβία, Ariadna Gutierrez.

Μπορεί ο 50χρονος να έχει 11 εκατομμύρια ακολούθους, ωστόσο ανάμεσά τους είναι και πολλοί που τον απεχθάνονται λόγω του εκκεντρικού τρόπου ζωής του.

Τώρα, καλείται να αλλάξει συνήθειες, καθώς τα χρέη φαίνεται πως δεν θα του επιτρέψουν πλέον να υποστηρίξει το εν λόγω lifestyle.