ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε ο θρύλος της τηλεόρασης

Πέθανε ο θρύλος της τηλεόρασης

Την τελευταία του πνοή άφησε γνωστός παρουσιαστής σε ηλικιά 89 ετών. Τα τελευταία χρόνια έπασχε από βρογχιακή πνευμονία.

Ο παρουσιαστής Μπρους Φόρσαϊθ του Strictly Come Dancing ο οποίος ήταν άρρωστος και νοσηλέυονταν στο νοσοκομείο μετά από σοβαρή λοίμωξη στο στήθος. Η μακρά καριέρα του στο showbusiness ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 14 ετών.

Έγινε το καλύτερο αμειβόμενο τηλεοπτικό αστέρι της Βρετανίας, διάσημο για τη διοργάνωση παιχνιδιών όπως το The Generation Game.

Η ανακοίνωση απο το μανάτζερ του παρουσιαστή αναφέρει τα εξής:

«Με μεγάλη της λύπη, η οικογένεια Φόρσαϊθ ανακοινώνει ότι ο Σερ Μπρους απεβίωσε σήμερα το απόγευμα, στο σπίτι τουμε την γυναίκα του, Wilnelia και όλα τα παιδιά του στο πλευρό του.

Πριν μερικές εβδομάδες, ένας φίλος τον επισκέφθηκε και τον ρώτησε τι έκανε τους τελευταίους μήνες. Ο Σερ Μπρους απάντησε ότι ήταν πολύ απασχολημένος... με το να είναι άρρωστος! Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε μετά από αυτό με την βρογχιακή πνευμονία να κάνει την εμφάνισή της. Η οικογένεια θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της για όλες τις κάρτες και τα γράμματα που έλαβαν με τις ευχές για τη βελτίωση της υγείας του Μπρους και θα μοιράζονται μαζί τους αυτήν την απώλεια που νιώθουν

Σχετικές ειδήσεις