ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Δυσαρεστημένος υπάλληλος σκότωσε τον σεφ και κράτησε ομήρους σε εστιατόριο (pics+vid)

ΗΠΑ: Δυσαρεστημένος υπάλληλος σκότωσε τον σεφ και κράτησε ομήρους σε εστιατόριο (pics+vid)

Στην εκκένωση του κέντρου της πόλης Τσάρλεστον, στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ προχώρησαν οι Αρχές έπειτα από ένοπλο που άνοιξε πυρ σε εστιατόριο -Νεκρός ο σεφ του εστιατορίου - Βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο ο δράστης - Οι όμηροι απελευθερώθηκαν μετά από επέμβαση της αστυνομίας

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο άνδρας εισέβαλε σε εστιατόριο και ζήτησε από τους πελάτες να απομακρυνθούν ενώ αποκαλούσε τον εαυτό του ως τον «νέο βασιλιά του Τσάρλεστον».

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, ο δράστης ήταν ένας υπάλληλος που έπλενε τα πιάτα και απολύθηκε, ενώ πυροβόλησε τον σεφ του μαγαζιού. Λίγο αργότερα, ο σεφ κατέληξε στο νοσοκομείο.

Αρκετές ώρες μετά, ανακοινώθηκε ότι ο δράστης δέχθηκε τα πυρά της αστυνομίας και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Δείτε τις δηλώσεις του Δημάρχου John Tecklenburg

«Αυτό το συμβάν δεν σχετίζεται με τρομοκρατική επίθεση», είπε ο δήμαρχος του Τσάρλεστον John Tecklenburg όταν έφτασε στο σημείο. «Δεν πρόκειται για πράξη μίσους, αλλά για έναν δυσαρεστημένο υπάλληλο».

Οι αρχές στη Νότια Καρολίνα ειδοποίησαν τους κατοίκους να αποφύγουν το δρόμο με τα πολλά καταστήματα μέσω του Twitter, καθώς έκλεισαν την περιοχή.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Πηγή φωτογραφιών: Twitter

Σχετικές ειδήσεις