ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Σκότωσε τα τρία του παιδιά έπειτα από καβγά με τη γυναίκα του

Φρίκη: Σκότωσε τα τρία του παιδιά έπειτα από καβγά με τη γυναίκα του

Σοκάρει η είδηση ότι ένας πατέρας δολοφόνησε τα τρία του παιδιά μέσα στο ίδιο τους το σπίτι μετά από καβγά με τη γυναίκα του στο Δυτικό Σακραμέντο, στην Καλιφόρνια

Οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο προσπάθησαν να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στα τρία μικρά παιδιά αλλά ήταν ήδη νεκρά.

Ο Robert Hodges συνελήφθη για τους φόνους των παιδιών του, ενώ σύμφωνα με τις Αρχές η γυναίκα του δεν ήταν μάρτυρας των δολοφονιών, αλλά ήταν «πολύ κοντά» χωρίς να δίνουν λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη και πώς ο άντρας σκότωσε τα παιδιά.

Λίγες ώρες νωρίτερα η αστυνομία είχε κληθεί για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Στο δρόμο για το διαμέρισμα, πήραν μια δεύτερη κλήση, λέγοντας ότι τα παιδιά ήταν πιθανώς νεκρά, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

H προγιαγιά των παιδιών είπε ότι δεν γνώριζαν για παλιότερες διαμάχες του ζευγαριού.

«Όλοι μας οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, η οικογένεια, οι γείτονες, όλη η κοινωνία, θα δυσκολευτούμε πολύ να συνειδητοποιήσουμε τι συνέβη. Είναι τρομακτικό και είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σχετικές ειδήσεις