Επιμένει στην απόπειρα βιασμού η Μπανόν

Επιμένει στην απόπειρα βιασμού η Μπανόν
«Υπερόπτη» και «ψυχρό» χαρακτήρισε τον Ντομινίκ Στρος-Καν η Γαλλίδα δημοσιογράφος και συγγραφέας, Τριστάν Μπανόν...

«Υπερόπτη» και «ψυχρό» χαρακτήρισε τον Ντομινίκ Στρος-Καν η Γαλλίδα δημοσιογράφος και συγγραφέας, Τριστάν Μπανόν, η οποία τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση.

Μετά την συνάντηση τετ-α-τετ που είχαν και την κατ' αντιπαράσταση εξέτασή τους στην αστυνομία, η Μπανόν παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο TF1.

«Είχα μπροστά μου τον ίδιο Στρος Καν που είδα στην τηλεόραση, με την ίδια αλαζονεία, την ίδια ψυχρότητα» είπε, η συγγραφέας.

«Πίστευα ότι θα απολογηθεί, τουλάχιστον για τα όσα έχει παραδεχθεί μέχρι τώρα. Τον κοίταζα συνεχώς, εκείνος δεν τόλμησε καν να με κοιτάξει στα μάτια» τόνισε.

Η Τριστάν Μπανόν δήλωσε ότι επιμένει στην κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης εναντίον της το 2003. «Υπήρξε απόπειρα βιασμού και το επανέλαβα αυτό».

 

Τόνισε ότι η κατ'αντιπαράσταση εξέταση ήταν μια «πρώτη νίκη» για την ίδια. Ήταν εκείνη, άλλωστε, που είχε προτείνει την κατ'αντιπαράσταση εξέταση από αστυνομικούς.

Είπε ότι μπροστά στους αστυνομικούς, ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ δήλωσε είτε ότι είχε ξεχάσει τι συνέβη, είτε υποστήριξε ότι οι κατηγορίες της αποτελούν φαντασιοπληξίες.

«Τον περιφρονώ όπως με περιφρονεί και εκείνος» είπε για τον Στρος Καν τονίζοντας ωστόσο ότι δεν τον μισεί.


Υποστήριξε δε ότι ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ έχει βάλει ανθρώπους να τη δυσφημούν.

«Ήξερα ότι θα τα έβρισκα "σκούρα", όπως και η Ναφισάτου Ντιάλο στις ΗΠΑ» επισήμανε, αναφερόμενη στην καμαριέρα που κατηγόρησε τον Στρος-Καν για σεξουαλική επίθεση.

«Μια ομάδα ανθρώπων δημοσίων σχέσεων προσπαθούν να κάνουν τους πρώην μου να πουν ότι είμαι ανισόρροπη, να δείξουν ότι είχα χαοτική παιδική ηλικία, ότι κοιμάμαι με τον δικηγόρο μου» είπε.


«Σε ποια χώρα επιτίθεται κάποιος στον δικηγόρο μου, στην παιδική μου ηλικία, στην οικογένειά μου, στον πατέρα μου, προκειμένου να αποδείξει ότι δεν ήμουν θύμα απόπειρας βιασμού;» αναρωτήθηκε η γαλλίδα δημοσιογράφος.
 

Video 1

Επιμένει στην απόπειρα βιασμού η Μπανόν