ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Άφησε τα παιδιά της μόνα στο σπίτι και... πήγε διακοπές στη Γερμανία!

ΗΠΑ: Άφησε τα παιδιά της μόνα στο σπίτι και... πήγε διακοπές στη Γερμανία!

Μια γυναίκα από την Αϊόβα, στις ΗΠΑ, άφησε μόνα τους τα τέσσερα παιδιά της κι έφυγε για την Ευρώπη

Η 30χρονη Erin Lee Macke κατηγορείται για έκθεση παιδιού σε κίνδυνο καθώς άφησε τα παιδιά της, ηλικίας 12 τα δύο, 7 και 6, μόνα τους στο σπίτι τους, στις 20 Σεπτεμβρίου κι έφυγε για τη Γερμανία.

Τα παιδιά έμειναν μόνα τους για 24 ώρες πριν η αστυνομία ειδοποιηθεί και σπεύσει στο σπίτι μαζί με τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι Αρχές επικοινώνησαν με την 30χρονη στις 21 Σεπτεμβρίου κι εκείνη τους είπε πως σκόπευε να μείνει στη Γερμανία έως την 1η Οκτωβρίου.

«Δεν κατάφερε να βρει καμία μπέιμπι σίτερ κι έτσι άφησε τα παιδιά να τα φροντίσουν τα δύο 12χρονα» είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Τελικά οι αρχές έπεισαν την 30χρονη να επιστρέψει στις ΗΠΑ πριν την 1η Οκτωβρίου και συνελήφθη την Πέμπτη το πρωί. «Έχουμε περιπτώσεις που οι γονείς πήγαν σε ένα διπλανό σπίτι ή βγήκαν το βράδυ. Αλλά ένας γονιός που έφυγε και άφησε τα παιδιά μόνα τους, αυτό δεν το είχαμε ξανακούσει» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, σύμφωνα με τη metro.

Παράλληλα, η Macke αντιμετωπίζει και κατηγορία για παροχή πρόσβασης σε όπλο σε παιδί κάτω των 21 ετών επειδή στο σπίτι υπήρχε όπλο το οποίο μπορούσαν να πάρουν στα χέρια τους τα παιδιά.

Σχετικές ειδήσεις