ΣΟΚ: Μητέρα πέταξε το νεογέννητο μωρό της στην αποχέτευση

ΣΟΚ: Μητέρα πέταξε το νεογέννητο μωρό της στην αποχέτευση

Σε δώδεκα μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε μια 29χρονη στη Βρετανία καθώς γέννησε κρυφά και προσπάθησε να εξαπατήσει τους πάντες

Η 29χρονη Sinead Connett, γέννησε κρυφά, έβαλε το μωρό μέσα σε σακούλα και το έκρυψε στην αποχέτευση στο διαμέρισμα των γονιών της. Η αποκάλυψη έγινε τρία χρόνια αργότερα, όταν ο υδραυλικός βρήκε τη σακούλα με το μακάβριο περιεχόμενο.

Η Connett παραδέχτηκε χθες την ενοχή της ενώπιον του δικαστηρίου, καταθέτοντας όλα τα γεγονότα που την οδήγησαν στην πράξη της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 29χρονη είπε ότι υπέστη σοκ όταν ανακάλυψε πως ήταν έγκυος και πως τρομοκρατήθηκε ότι ο σύντροφός της θα την εγκατέλειπε. Αρχικά η νεαρή ανέφερε στους αστυνομικούς πως το παιδί ήταν αποτέλεσμα βιασμού από έναν οδηγό ταξί που της επιτέθηκε ένα βράδυ τον Οκτώβριο του 2012 στο Hertfordshire της Βρετανίας. Το ψέμα της ωστόσο ξεσκεπάστηκε όταν ήρθαν στο φως μια σειρά από μηνύματα που είχε ανταλλάξει, κατά τα οποία προέκυψε ότι εκείνη τη βραδιά δεν είχε βγει έξω αλλά είχε επισκεφτεί τη μητέρα της στο Λονδίνο.

Τελικά, αποκάλυψε ότι είχε γεννήσει ένα νεκρό μωρό, τον Αύγουστο του 2013 στο μπάνιο του σπιτιού της στο Κεντ χωρίς καμία βοήθεια. Έπειτα, τύλιξε τη σορό με πετσέτες, την έβαλε σε σακούλες και την έριξε στην αποχέτευση του πατρικού της. Ο πατέρας της 29χρονης έπειτα από τρία χρόνια, τον Φεβρουάριο του 2016, κάλεσε υδραυλικό λόγω προβλημάτων στην αποχέτευση και αποκαλύφθηκαν όλα.

Η 29χρονη καταδικάστηκε σε δώδεκα μήνες φυλάκισης ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό πώς πέθανε το μωρό.