ΚΟΣΜΟΣ

Λας Βέγκας: Αυτός είναι ο «ήρωας» που χρησιμοποίησε το σώμα του ως «ασπίδα» (pics)

Λας Βέγκας: Αυτός είναι ο «ήρωας» που χρησιμοποίησε το σώμα του ως «ασπίδα» (pics)

Ένας νεαρός Αμερικανός στρατιώτης είναι ο άνδρας που χρησιμοποίησε το σώμα του ως «ασπίδα» για να προστατεύσει δεκάδες ανθρώπους από τα πυρά του μακελάρη, στο Λας Βέγκας.

Ο Μάθιου Κόμπος είναι ο μυστηριώδης άνδρας που διακρίνεται σε μία φωτογραφία να είναι πεσμένος πάνω από μία γυναίκα, προστατεύοντάς την από τους πυροβολισμούς που έπεφταν σαν «βροχή».

Ο Κόμπος και η νεαρή κοπέλα έπεσαν στο έδαφος όταν οι πανικόβλητοι θεατές της συναυλίας της κάντρι άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν από τα πυρά του Στίβεν Πάντοκ. Παρά τον τρόμο, ο Κόμπος προσπάθησε με γενναιότητα να προστατεύσει το σώμα της γυναίκας, χρησιμοποιώντας το δικό του κορμί.

Επίσης, κάλυψε τα μάτια της προκειμένου εκείνη να μην βλέπει τη σφαγή που γινόταν μπροστά τους. Λίγα λεπτά αργότερα, ο νεαρός και η κοπέλα εθεάθησαν να τρέχουν για να προστατευτούν πίσω από ένα αυτοκίνητο.

las1

Σύμφωνα με την Daily Mail, όταν ο Κόμπος βεβαιώθηκε ότι η νεαρή είναι ασφαλής, έτρεξε πίσω στην «εμπόλεμη ζώνη» προκειμένου να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους, που είχαν τραυματιστεί. Επίσης, χρησιμοποίησε τη ζώνη του, αλλά και τα δάκτυλά του, καλύπτοντας τα τραύματα στα σώματα των θυμάτων, προκειμένου να σταματήσει την αιμορραγία.

las4

Μετά το πρωτοφανές για τα αμερικανικά χρονικά μακελειό, ο Κόμπος επέστρεψε στο σπίτι του, στην Καλιφόρνια όπου ζει η οικογένειά του.

Σχετικές ειδήσεις