ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στη Βρετανία: Ένοπλος κρατά ομήρους σε αίθουσα μπόουλινγκ (pics+vid)

Συναγερμός στη Βρετανία: Ένοπλος κρατά ομήρους σε αίθουσα μπόουλινγκ (pics+vid)

Το σημείο έχει αποκλειστεί από την αστυνομία - Ο άνδρας είναι ένας δυσαρεστημένος πρώην εργαζόμενος του πάρκου αναψυχής και κρατά δύο υπαλλήλους ομήρους -Το περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατία, ανακοίνωσαν οι Αρχές

Συναγερμός σήμανε στις βρετανικές Αρχές, καθώς σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ένας ένοπλος κρατά ομήρους σε πάρκο αναψυχής στο Nuneaton.

Οι πληροφορίες μιλούν για έναν άντρα με καραμπίνα, ο οποίος κρατά σε ομηρία δύο υπαλλήλους σε κέντρο μπόουλινγκ που βρίσκεται στο πάρκο αναψυχής Bermuda, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Sky News ότι άκουσε ότι ο ένοπλος είναι πρώην υπάλληλος του μπόουλινγκ σέντερ. Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η βρετανική αστυνομία που ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει «εν εξελίξει περιστατικό» σε πάρκο ψυχαγωγίας του Νανίτον, στην κεντρική Αγγλία, διευκρίνισε ότι το επεισόδιο δεν έχει σχέση με τρομοκρατική δραστηριότητα.

Δείτε το Tweet της αστυνομίας!

Άνθρωποι μέσα από ένα γειτονικό σινεμά είπαν ότι οι ταινίες σταμάτησαν και οι πόρτες κλειδώθηκαν έπειτα από το περιστατικό.

Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος βρισκόταν στο πάρκο τη στιγμή του περιστατικού, μαζί με τους δύο γιους του, είπε ότι είδε έναν ένοπλο να φωνάζει: «φύγετε από 'δω».

Δείτε βίντεο από το σημείο!

Εικόνες στο Twitter δείχνουν πλήθος περιπολικών που έχουν σπεύσει στην περιοχή, ενώ τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι δρόμοι που οδηγούν στο πάρκο έχουν αποκλειστεί.


Σχετικές ειδήσεις