ΚΟΣΜΟΣ

Σύζυγος και ερωμένη έβαλαν να τον απαγάγουν, να τον δείρουν και να τον αφήσουν γυμνό στο δάσος!

Σύζυγος και ερωμένη έβαλαν να τον απαγάγουν, να τον δείρουν και να τον αφήσουν γυμνό στο δάσος!

Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο!

Η 39χρονη Yvonne Schmidt, και η 37χρονη ερωμένη του πρώην, πλέον συζύγου της, Birgit Koenig κατηγορούνται ότι υπέβαλαν τον 44χρονο Thomas L. σε μία τόσο βάναυση διαδικασία, που ακόμη υποβάλλεται σε ψυχιατρική θεραπεία.

Όλα έγιναν το 2015 όταν ο Thomas απήχθη από σταθμό φορτηγών στο Βερολίνο. Τον έγδυσαν, τον έδεσαν και τον έβαλαν σε φορτηγό ψυγείο με το οποίο τον μετέφεραν σε απομακρυσμένο δάσος. Εκεί, ένας από τους τέσσερις που είχαν προσληφθεί για να κάνουν τη «δουλειά» τον έβγαλε έξω το όχημα και του είπε να σταματήσει να ενοχλεί την Yvonne, αλλιώς θα το πληρώσει, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Στη συνέχεια τον ξυλοκόπησε και του είπε να μετρήσει μέχρι το 100 προτού αφαιρέσει το ύφασμα που του είχαν δέσει στα μάτια. Οταν το έκανε, βρέθηκε εγκαταλελειμμένος και γυμνός, στους 2 βαθμούς Κελσίου. Κατάφερε να σταματήσει ένα αυτοκίνητο που τον μετέφερε σε αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια διακομίσθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το στομάχι.

Η Σμιντ, πρώην πλέον σύζυγος του άνδρα, αποδέχθηκε τις κατηγορίες την πρώτη ημέρα της δίκης, ενώ είπε στο δικαστήριο ότι ο 44χρονος την κακοποιούσε τα δέκα χρόνια του γάμου τους και περιέγραψε την απαγωγή ως «αυθόρμητη και δίχως σχεδιασμό ενέργεια». Σύμφωνα με την ίδια, ο άνδρας της συνέχισε να την παρενοχλεί ακόμη και μετά τον χωρισμό τους, καθώς κατάλαβε ότι την παρακολουθούσε.

Η Koenig δεν έχει ακόμη καταθέσει γιατί ήθελε να εκδικηθεί τον πρώην εραστή της ωστόσο είπε στην αστυνομία ότι ήταν άπιστος σε αυτήν.

Σχετικές ειδήσεις