ΚΟΣΜΟΣ

Ρομαντικό δείπνο από την κόλαση: Ρώσος «Χάνιμπαλ» της έφαγε τη μύτη και τα αυτιά! (pics)

Ρομαντικό δείπνο από την κόλαση: Ρώσος «Χάνιμπαλ» της έφαγε τη μύτη και τα αυτιά! (pics)

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε στα χέρια του Anatoliy Ezhkov η 41χρονη νοσοκόμα Irina Gonchar

Ο Ezhkov είχε γνωρίσει την 41χρονη νοσοκόμα σε έναν ιστότοπο γνωριμιών και μετά από λίγες συνομιλίες αποφάσισαν να συναντηθούν από κοντά.

Αφού πέρασαν ένα ρομαντικό απόγευμα στην πόλη Κουργκάν, στην κεντρική Ρωσία, ο Ezhkov προσκάλεσε την Gonchar σπίτι του. Μάλιστα, αφού σέρβιρε αρκετό αλκοόλ στην άτυχη γυναίκα για να τη μεθύσει, άρχισε να τη χτυπά ώσπου την έριξε αναίσθητη. Στη συνέχεια την έδεσε με ένα καλώδιο και άρχισε να τη δαγκώνει.

Έπειτα, ο 45χρονος που πιστεύεται ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, προσπάθησε να στραγγαλίσει την 41χρονη, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Έτσι συνέχισε να κακοποιεί την άτυχη γυναίκα, δαγκώνοντας και κόβοντας τα αυτιά, τη μύτη και τα ακροδάχτυλά της. Ο βασανισμός κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες, μέχρι τη στιγμή που κάποιος γείτοντας ακούγοντας τα ουρλιαχτά κάλεσε την αστυνομία.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει διάσειση και είχε σοβαρές πληγές στο σώμα της. «Τα βασανιστήρια κράτησαν τέσσερις ώρες. Προσπάθησε να τη σκοτώσει. Προσπάθησε να την πνίξει αλλά δεν τα κατάφερε επειδή ο λαιμός της είχε καλυφθεί με αίμα. Οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές και κάλεσαν την αστυνομία», τόνισε συγγενής της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο κανίβαλος μετά τη σύλληψή του φέρεται να αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του στο δικαστήριο.

«Πώς μπόρεσαν να τον αφήσουν να φύγει οι αστυνομικοί; Τι θα συμβεί αν πάει σπίτι της και προσπαθήσει να τη σκοτώσει;» δήλωσε σοκαρισμένος συγγενής της.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις