ΚΟΣΜΟΣ

Μυστήριο με απαγωγή: Συνέλαβαν γυμνούς τους δράστες μετά από τροχαίο (pics+vid)

Μυστήριο με απαγωγή: Συνέλαβαν γυμνούς τους δράστες μετά από τροχαίο (pics+vid)

Οι Αρχές του Καναδά ερευνούν μια περίεργη υπόθεση με γυμνά άτομα που είχαν απαγάγει μια οικογένεια -Τρεις άνθρωποι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απαγωγή και αντίσταση κατά τη σύλληψή τους

Το περιστατικό «ήρθε στο φως» όταν η αστυνομία κλήθηκε για ένα τροχαίο ατύχημα κοντά στην πόλη Έντμοντον.

Όταν έφτασαν εκεί οι Αρχές, βρήκαν ένα αυτοκίνητο, το οποίο είχε πέσει πάνω σε ένα φορτηγό. Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν πέντε άνθρωποι όλοι γυμνοί παρά το χιόνι και τους -10 βαθμούς Κελσίου. Η αστυνομία χαρακτήρισε την σύγκρουση ως «σκόπιμη», υποστηρίζοντας ότι η κατανάλωση αλκοόλ ή η χρήση ναρκωτικών ήταν η αιτία του τροχαίου, συλλαμβάνοντας τα πέντε άτομα, εκ των οποίων ένας άνδρας, δύο γυναίκες και δύο ανήλικα κορίτσια.

Μετά από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι δύο ενήλικες και ένα βρέφος μόλις έξι εβδομάδων είχαν απαχθεί από σπίτι περίπου 20 λεπτά μακριά, και είχαν αναγκαστεί να μπουν στο εν λόγω αυτοκίνητο. Ο άνδρας, τον οποίο είχαν βάλει στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, κατάφερε να βγει όταν το όχημα ήταν εν κινήσει ενώ λίγη ώρα μετά κατάφερε να ξεφύγει και η γυναίκα με το μωρό.

Διερχόμενος οδηγός φορτηγού είδε τον άνδρα ξυπόλυτο στην άκρη του δρόμου και σταμάτησε να τον πάρει καθώς και την γυναίκα με το βρέφος. Βλέποντάς τους οι γυμνοί δράστες, άρχισαν να κυνηγούν με το όχημά τους το φορτηγό, χτυπώντας το από πίσω. Το φορτηγό τότε έπεσε σε ένα χαντάκι.

Όπως μεταδίδει ο Guardian, οι δράστες, που δεν θυμούνταν τι ακριβώς συνέβη, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο ενώ κανένας δεν τραυματίστηκε. Σε βάρος των τριών εκ των συλληφθέντων αποδόθηκαν κατηγορίες για απαγωγή και αντίσταση κατά τη σύλληψη και αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση.

Συγγενής ενός εκ των κατηγορουμένων δήλωσε στο Canadian Press ότι το περιστατικό πιθανώς προκλήθηκε από ένα παραισθησιογόνο τσάι, που ήπιαν στο πρωινό τους.

kanadas

Μάλιστα είπε ότι οι έφηβες κόρες του πήραν πρωινό εκείνη την ημέρα μαζί με την πρώην σύζυγό του και δύο ενήλικους φίλους, μία γυναίκα και έναν άνδρα. Ο τελευταίος μόλις είχε επιστρέψει από την Ινδία και προσέφερε σε όλους τσάι που είχε φέρει μαζί του.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος των συλληφθέντων δεν έδειξαν χρήση ναρκωτικών ουσιών, έτσι «νομίζουν ότι μπορεί να ήταν κάποιο είδος φαρμάκου από βότανα ή κάτι τέτοιο», είπε συγγενής τους.

Σχετικές ειδήσεις