ΚΟΣΜΟΣ

Ατρόμητος σέρφερ γλίτωσε από τα σαγόνια του καρχαρία με μια... μπουνιά! (vid)

Ατρόμητος σέρφερ γλίτωσε από τα σαγόνια του καρχαρία με μια... μπουνιά! (vid)

Βρετανός γιατρός σώθηκε από τα σαγόνια καρχαρία δίνοντας μια μπουνιά στο ρύγχος του, ενώ έκανε σέρφινγκ στην παραλία Αβόκα, βόρεια του Σίδνεϊ στην Αυστραλία

Ο καρχαρίας που αιφνιδιάστηκε είχε προλάβει να δαγκώσει και να τραυματίσει τον 25χρονο στον ώμο, σύμφωνα με τον Guardian.

Ο Charlie Fry λέει ότι άκουσε ένα δυνατό θόρυβο και νόμισε ότι ένας από τους φίλους του έπαιζε με τα νερά, αλλά όταν γύρισε, είδε το κεφάλι του καρχαρία να προβάλει με ορθάνοικτα τα σαγόνια.

«Στράφηκα στα δεξιά και είδα το κεφάλι του καρχαρία με τα δόντια του και απλώς του έριξα μια μπουνιά στο ρύγχος. Ξανανέβηκα στη σανίδα μου, φώναξα τους φίλους μου που ήταν εκεί και κατάφερα να "καβαλήσω" ένα κύμα και να βγω στην ακτή», είπε ο νεαρός γιατρός που μετακόμισε προ διμήνου στην Αυστραλία για να εργαστεί.

Ο 25χρονος είπε ότι είχε δει στο YouTube ένα βίντεο με τον διάσημο Αυστραλό σέρφερ Mick Fanning, να αφηγείται ότι σώθηκε από επίθεση λευκού καρχαρία χτυπώντας τον στο ρύγχος στη διάρκεια πρωταθλήματος σέρφινγκ στη Νότια Αφρική το 2015 και την κρίσιμη στιγμή θυμήθηκε τι έπρεπε να κάνει για να γλιτώσει.

Όταν βγήκε στην ακτή οι επίσης φίλοι του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο με ένα τραύμα στο χέρι από το δάγκωμα του καρχαρία και εκδορές.

Η παραλία παραμένει κλειστή για το κοινό με απόφαση των τοπικών Αρχών.

Σχετικές ειδήσεις