ΚΟΣΜΟΣ

Σκάνδαλο Γουάινσταϊν: Η ανατριχιαστική ανάρτηση της Ούμα Θέρμαν για τον σεξομανή παραγωγό

Σκάνδαλο Γουάινσταϊν: Η ανατριχιαστική ανάρτηση της Ούμα Θέρμαν για τον σεξομανή παραγωγό

Ξέσπασε η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Ούμα Θέρμαν κατά του κινηματογραφικού παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ούμα Θέρμαν έσπασε τη σιωπή της σχετικά με το σκάνδαλο των σεξουαλικών επιθέσεων από τον κινηματογραφικό παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστϊν, αφήνοντας υπονοούμενα ότι και αυτή μπορεί να έχει πέσει θύμα του.

«Χαίρομαι που εξελίσσεται αργά η υπόθεση. Δεν σου αξίζει ούτε σφαίρα», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση της στο Instagram η ηθοποιός επιλέγοντας μια φωτογραφία της από την ταινία Kill Bill όπου υποδύεται μια δολοφόνο.

Χωρίς να ξεκαθαρίζει αν και υπό ποιες συνθήκες έπεσε θύμα του Γουάινσταϊν η Θέρμαν με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών έγραψε: «Σήμερα νιώθω ευγνώμων που είμαι ζωντανή, για όλους εκείνους που αγαπώ και για όλους εκείνους που έχουν το κουράγιο να σηκώσουν το ανάστημά τους για άλλους. Πρόσφατα είπα πως είμαι θυμωμένη και έχω μερικούς λόγους κι εγώ (#metoo), σε περίπτωση που δεν θα μπορούσατε να το φανταστείτε από το βλέμμα στη φωτογραφία μου. Πιστεύω πως είναι σημαντικό να παίρνουμε το χρόνο μας, να είμαστε δίκαιοι και ακριβείς. Οπότε... Χαρούμενη Ημέρα Ευχαριστιών σε όλους! Εκτός από εσένα Harvey και όλους τους κακούς σου συνωμότες - Χαίρομαι που εξελίσσεται αργά η υπόθεση, δεν αξίζεις ούτε σφαίρα».

Στην ανάρτηση της καταλήγει με τη φράση «μείνετε συντονισμένοι» υπονοώντας ότι θα προχωρήσει σε νέες αποκαλύψεις.

Η Ούμα Θέρμαν συνεργάστηκε με τον Γουάινσταϊν σε επτά ταινίες, ανάμεσα στις οποίες το Kill Bill - και το Pulp Fiction, σύμφωνα με το eonline.

Πηγή φωτογραφίας: Reuters

Δείτε την ανάρτησή της:

Σχετικές ειδήσεις