ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: «Πέθαναν» πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Σοκ: «Πέθαναν» πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Πέθανε! Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε στο Twitter ένας λογαριασμός θαυμαστή της διάσημης Αμερικανίδας τραγουδίστριας της soul μουσικής Αρίθα Φράνκλιν. «Είναι θλιβερή είδηση να αναγγέλλουμε τον θάνατο της βασίλισσας της σόουλ μουσικής, Αρίθα Φράνκλιν, 1942-2017» έγραφε ο @ArethaFranklinn.

Και φυσικά το χάσταγκ #RIPArethaFranklin άρχισε να διαδίδεται στο Twitter, αναγκάζοντας την 75χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια να δηλώσει παρούσα και ζωντανή.

«Είμαι καλά, γενικά», δήλωσε στο Us Weekly η Αρίθα Φράνκλιν. Αναφερόμενη στις πρόσφατες δυσκολίες που αντιμετώπισε με την υγεία της είπε ότι τις ξεπέρασε και πως η φαρμακευτική αγωγή που ακολούθησε της προκάλεσε μεγάλη απώλεια βάρους. «Ευχαριστώ για την ανησυχία σας», δήλωσε η βασίλισσα της σόουλ μουσικής.

Νωρίτερα υπήρξε ενημέρωση μέσω Twitter των θαυμαστών της τραγουδίστρια από την παρουσιάστρια Σον Ρόμπινσον η οποία έγραψε ότι μίλησε με οικογενειακό φίλο της Φράκλιν που την διαβεβαίωσε ότι είναι ζωντανή και καλά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε η είδηση του θανάτου της Αρίθα Φράκλιν. Στις 28 Δεκεμβρίου του 2010 είχε ξανασυμβεί καθώς η τραγουδίστρια είχε υποβληθεί την περίοδο εκείνη σε χειρουργική επέμβαση. Αλλά και έναν χρόνο αργότερα το διαδίκτυο «ξαναπέθανε» την τραγουδίστρια καθώς υπήρχαν φήμες ότι δεν πέτυχε η επέμβαση και τελικά κατέληξε από καρκίνο στο πάγκρεας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Σχετικές ειδήσεις