Πέπλο μυστηρίου: Ο θάνατος της Ελληνοαμερικανίδας τραγουδίστριας και το ερωτικό... τετράγωνο

Πέπλο μυστηρίου: Ο θάνατος της Ελληνοαμερικανίδας τραγουδίστριας και το ερωτικό... τετράγωνο
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανοίγει ξανά, τέσσερα χρόνια μετά, ο φάκελος του μυστηριώδους θανάτου μιας νεαρής Ελληνοαμερικανίδας τραγουδίστριας σε κρουαζιερόπλοια.

 

Η Τζάκι Καστρινέλη από το Γκρόβλαντ της Μασαχουσέτης άφησε την τελευταία της πνοή στην καμπίνα της σε κρουαζιερόπλοιο τον Φεβρουάριο του 2013, όταν αυτό έπλεε κοντά στο Ντάργουιν της Αυστραλίας. Το συμπέρασμα της νεκροψίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της espresso ήταν «αιφνίδιο, άγνωστης αιτιολογίας θανατηφόρο σύνδρομο».

Η έρευνα που διεξήγαγε η Αστυνομία δεν απάντησε στα ερωτήματα των γονιών της, οι οποίοι τώρα έχουν καταθέσει αίτημα για επανεξέταση της υπόθεσης στον Αυστραλό ιατροδικαστή Γκρεγκ Καβάνα, καθώς έχουν εντοπιστεί διάφορα κενά.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ GALLERY ΤΟΥ NEWSBOMB.GR 

Από την έρευνα που έγινε το 2013 προέκυψε ότι ο πρώην σύντροφος της άτυχης Ελληνοαμερικανίδας, ο Ρόμαν, σαξοφωνίστας από την Ουκρανία, που βρισκόταν επίσης στο κρουαζιερόπλοιο, παραδέχθηκε ότι είχε ζηλέψει βλέποντας τη με έναν άλλον άνδρα. Από την άλλη, υπάρχουν οι μαρτυρίες του Γιάανους, του Εσθονού μηχανικού που καληνύχτισε την Καστρινέλη λίγο πριν μπει στην καμπίνα της για τελευταία φορά, αλλά και του Ντανιέλ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι είχε κάνει συναινετικό σεξ μαζί της 30 ώρες πριν από τον θάνατο της.

Η πρώτη έκθεση της αστυνομίας αναφέρει ότι ο Ρόμαν είπε ψέματα στην πρώτη κατάθεση του, ενώ τα ηλεκτρονικά δεδομένα από τις αυτόματες πόρτες του πλοίου δεν συμφωνούσαν με τις καταθέσεις των τριών ανδρών. Επιπλέον, οι Αρχές παραδέχονται ότι δεν συνέλεξαν αρκετά δείγματα DΝΑ προκειμένου να ταυτοποιήσουν το DΝΑ άγνωστου άνδρα που βρέθηκε στο εσώρουχο της. Επίσης η Καστρινέλη δεν εξετάστηκε για τυχόν ύπαρξη χαπιού του βιασμού στον οργανισμό της.

Το ζήτημα της εξετάζεται εκ νέου.

 

 

PHOTO GALLERY