Τραμπ: Δεν αποχωρεί ο Τίλερσον

Τραμπ: Δεν αποχωρεί ο Τίλερσον

Ο Αμερικανός πρόεδρος διέψευσε τις πληροφορίες σχετικά με επικείμενο ανασχηματισμό

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Ρεξ Τίλερσον «δεν ετοιμάζεται να αποχωρήσει», διαβεβαίωσε σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ, διαψεύδοντας τις πληροφορίες σχετικά με επικείμενο ανασχηματισμό, τις οποίες ο ίδιος τροφοδότησε χθες.

«Οι εικασίες των ΜΜΕ σύμφωνα με τις οποίες εγώ απέλυσα τον Ρεξ Τίλερσον ή ότι εκείνος αποχωρεί σύντομα- FAKE NEWS! Δεν ετοιμάζεται να φύγει και παρά τις διαφωνίες σε ορισμένα ζητήματα (εγώ έχω τον τελευταίο λόγο), συνεργαζόμαστε καλά μαζί και η Αμερική χαίρει μεγάλης εκτίμησης και πάλι» ήταν το μήνυμα που ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος ανήρτησε στο Twitter.

«Δεν ετοιμάζεται να αποχωρήσει» συμπλήρωσε ο μεγιστάνας, δημοσιεύοντας στο Instagram μια φωτογραφία από την ορκωμοσία του Ρεξ Τίλερσον στις αρχές Φεβρουαρίου. Οι δύο άνδρες πήραν πρωϊνό μαζί στον Λευκό Οίκο, παρουσία του υπουργού Άμυνας Τζιμ Μάτις.

Οι New York Times έγραψαν χθες ότι ο Λευκός Οίκος σχεδιάζει τον ανασχηματισμό της αμερικανικής κυβέρνησης προκειμένου να αντικαταστήσει τον Τίλερσον με τον διευθυντή της CIA Μάικ Πομπέο «εντός των επόμενων εβδομάδων», σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.