ΚΟΣΜΟΣ

«Βόμβα» Πούτιν για τις ρωσικές προεδρικές εκλογές

«Βόμβα» Πούτιν για τις ρωσικές προεδρικές εκλογές

Με όλους και με όλα τα έβαλε για ακόμη μια φορά ο ισχυρός άντρας της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος άφησε εμβρόντητους τους δημοσιογράφους αποκαλύπτοντας πως θα θέσει ανεξάρτητη υποψηφιότητα στος εκλογές.

Θα κατέβω ως ανεξάρτητος υποψήφιος και όχι με το κυβερνών κόμμα "Ενωμένη Ρωσία που ο λαός απεχθάνεται», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Πούτιν εξήρε επίσης την αναγκαιότητα διαφορετικών γλωσσών σε ρωσικές περιοχές επισημαίνοντας ότι οι τοπικές κουλτούρες θα πρέπει να προστατεύονται σε μέρη.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου: «Ποιος είναι ο Πούτιν από πολιτικής άποψης», ο Ρώσος πρόεδρος υποστήριξε ότι θα ήθελε να είναι κάποιος που να απολαμβάνει την ευρεία υποστήριξη του ρωσικού λαού.

Σε ό,τι αφορά στους πολιτικούς του αντιπάλους στη Ρωσία, ο Πούτιν έκανε αναφορά σε στατιστικά στοιχεία σχετικά με την ρωσική οικονομία και τον τομέα της υγείας τα οποία υπό την ηγεσία του δείχνουν ότι όλα βαίνουν ομαλά.

«Η αντιπολίτευση χρειάζεται προτάσεις για το πώς να κάνει τα πράγματα καλύτερα... Υπάρχουν αμφιβολίες μεταξύ των Ρώσων πολιτών ότι η αντιπολίτευση έχει κάνει ρεαλιστικές προτάσεις γι' αυτά τα ζητήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις