Σατανικό: Σκότωσε τον άντρα της και προσπάθησε να τον αντικαταστήσει με τον εραστή μέσω... πλαστικής

Σατανικό: Σκότωσε τον άντρα της και προσπάθησε να τον αντικαταστήσει με τον εραστή μέσω... πλαστικής

Η σατανική γυναίκα μαζί με τον εραστή της, αφού σκότωσε το σύζυγό της προσπάθησε να τον αντικαταστήσει κάνοντας πλαστική επέμβαση στον εραστή!!! 

Μιλάμε για απίστευτη νοσηρότητα. Το σατανικό ζευγάρι δολοφόνησε τον σύζυγο στις 26 Νοεμβρίου, όπως ομολόγησε τελικά και η γυναίκα του Swati Reddy, ενώ η σορός του ακόμα δεν έχει βρεθεί.

Μαζί με τον εραστή της Rajesh Ajjakolu έστησαν μια επίθεση με οξύ στο πρόσωπο του τελευταίου.

Στόχος να ισχυριστεί η Swati ότι ο εραστής ήταν ο σύζυγός της και το οξύ του είχε κάψει τόσο το πρόσωπο που κανείς δεν μπορούσε να τον αναγνωρίσει και έπρεπε επειγόντως να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση.

sataniko

Σύμφωνα με το BBC, οι γονείς πίστεψαν τη νύφη τους και δέχτηκαν να πληρώσουν τα έξοδα για την αποκατάσταση του δέρματος του υποτιθέμενου γιου τους.

Όμως ο αδερφός του θύματος πίστεψε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο. Ζήτησε λοιπόν από την αστυνομία να πάρει τα δαχτυλικά αποτυπώματα του ασθενούς, ο οποίος αποδείχτηκε ότι δεν είχε καμία σχέση με τον αδερφό του.

Η γυναίκα έχει ήδη συλληφθεί και έχει ομολογήσει, ενώ αναμένεται και η σύλληψη του εραστή μόλις πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.