ΚΟΣΜΟΣ

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της 14χρονης Suzanne

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της 14χρονης Suzanne

Λύση στο μυστήριο της δολοφονίας της 14χρονης Suzanne από το Σαν Φρανσίσκο, δόθηκε 37 χρόνια μετά

Ήταν 21 Ιουνίου του 1980 όταν η 14χρονη τότε Suzanne Bombardier απήχθη από το σπίτι της αδελφής της, ενώ είχε πάει για να κάνει babysitting στα ανίψια της. Μερικές ημέρες αργότερα, το άψυχο κορμί της εντοπίστηκε από έναν ψαρά στο ποτάμι του San Joaquin.

Όπως διαπιστώθηκε, η 14χρονη είχε βιαστεί και μαχαιρωθεί στην καρδιά. Αν και οι έρευνες ήταν εντατικές, δεν υπήρξε καμία σύλληψη τότε.

Τελικά, 37 χρόνια μετά τη στυγερή δολοφονία, η αστυνομία στην πόλη Antioch, ανακοίνωσε πως βρήκε και συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος πιστεύεται πως απήγαγε και σκότωσε την 14χρονη Suzanne.

Πρόκειται για τον 63χρονο σήμερα, Mitchell Lynn Bacom, ο οποίος συνδέθηκε με το φόνο, μετά την αξιοποίηση των δεδομένων του DNA που αποκτήθηκαν μέσω μιας ομοσπονδιακής βάσης δεδομένων.

Οι Αρχές, χάρη στην επιμονή της συγγραφέως Jennifer Kathleen Gibbons και των συνταξιούχων αστυνομικών Gregory Glod και Ron Rackley, κατάφεραν μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, να βρουν τον άνθρωπο που απήγαγε, βίασε και δολοφόνησε την Suzanne Bombardier.

Πηγή: latimes, nypost

Σχετικές ειδήσεις