ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Σατανιστές έκλεψαν τη σορό του μικρού Τσίρο (Pics+Vid)

Φρίκη: Σατανιστές έκλεψαν τη σορό του μικρού Τσίρο (Pics+Vid)

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι το νεκρό σώμα ενός μωρού ενός έτους εκλάπη από μέλη μιας σατανικής σέχτας μέσα από το νεκροτομείο, σύμφωνα με το στους γονείς του μικρού αγοριού.

Έντρομοι οι γονείς του μικρού Τσίρο Αράντα ανακάλυψαν την παραμονή των Χριστουγέννων ότι το φέρετρο στο οποίο φυλασσόταν η σορός του μωρού τους ήταν άδειο.

Το 14 μηνών αγόρι είχε πεθάνει από πνευμονία στις 10 Δεκεμβρίου και το σώμα του φυλασσόταν σε ειδικό χώρο νεκροταφείου στην Αργεντινή, εωσότου βρεθεί διαθέσιμος τάφος.

PAY CEN StolenBody 02

Ο δικηγόρος των γονέων υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του στοιχεία που δείχνουν την ύπαρξη ενεργής ομάδας σατανιστών στη μικρή πόλη του Otamendi, που βρίσκεται περίπου 40 χιλιόμετρα από την πόλη του Miramar στην επαρχία του Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Ο εισαγγελέας που ηγείται ομάδας αστυνομικών επιφορτισμένης με την εξεύρεση της σορού δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι οι αρχές εστιάζουν τις έρευνες σε κοντινά αγροκτήματα.

PAY CEN StolenBody 04

Κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων αρκετοί κάτοικοι «έσπασαν» τη σιωπή τους και έκαναν λόγο για την ύπαρξη σατανιστών που δρουν στην περιοχή του Otamendi και πραγματοποιούν συχνά δαιμονικά τελετουργικά.

PAY CEN StolenBody 03

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι αστυνομικές έρευνες φέρνουν στο φως της δημοσιότητας υποθέσεις σατανισμού στην Αργεντινή.

Τον περασμένο μήνα αστυνομικοί συνέλαβαν τον Miguel Angel Jimenez στο σπίτι του στο Quimili. Ο βαμβακοπαραγωγός κατηγορήθηκε ότι ήταν ο σατανιστής αρχιερέας που ευθυνόταν για τη σεξουαλική κακοποίηση και το διαμελισμό του 11χρονου Mario Salto στην πόλη του Σαντιάγκο τον Ιούλιο του 2016.

Πηγή: Mirror

Σχετικές ειδήσεις