ΚΟΣΜΟΣ

Για τα μάτια του Προέδρου μόνο: Το απόρρητο μήνυμα του Κιμ Γιονγκ Ουν

Για τα μάτια του Προέδρου μόνο: Το απόρρητο μήνυμα του Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο πρόεδρος της Νότιας ΚορέαςΜουν Τζε-ιν θα συναντηθεί το Σάββατο με τον επίτιμο ηγέτη τηςΒόρειας Κορέας και την αδελφή του Κιμ Γιονγκ-Ουν σε μια ακόμη επίδειξη της προσέγγισης μεταξύ των δύο χωρών με την ευκαιρία και των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, ανακοίνωσε η Σεούλ.

Ο Μουν θα γευματίσει με τη βορειοκορεατική αντιπροσωπεία που έστειλε η Πιονγκγιάνγκ για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος του Κυανού Οίκου, της νοτιοκορεατικής προεδρίας.

Kim Jong un s sister Kim Yo jong 606785

Στην αντιπροσωπεία αυτή μετέχει ο Κιμ Γιονγκ-Ναμ, που είναι επίτιμος ηγέτης της Βόρειας Κορέας, ο πιο υψηλόβαθμος αξιωματούχος της χώρας που έχει επισκεφθεί τη Νότια Κορέα. Μεταξύ των μελών της είναι και η Κιμ Γιο-Γιονγκ, αδελφή του Βορειοκορεάτη ηγέτη, μια προσωπικότητα που αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη επιρροή στο καθεστώς.

483A058800000578 5279309 image a 50 1516195891395

«Ο πρόεδρος Μουν θα δεχθεί τη βορειοκορεατική αντιπροσωπεία και θα γευματίσει μαζί της στις 10 Φεβρουαρίου», δήλωσε ο Κιμ Έουι- Κιεόμ στους δημοσιογράφους, χωρίς να αποκαλύψει το μέρος όπου θα γίνει η συνάντηση.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Yonhap, φαίνεται ότι η Κιμ Γιο- Γιονγκ έχει να μεταφέρει ένα προσωπικό μήνυμα από τον αδελφό της στον Μουν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Σχετικές ειδήσεις