ΚΟΣΜΟΣ

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018: Δείτε εντυπωσιακά βίντεο και φωτογραφίες από την τελετή έναρξης

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018: Δείτε εντυπωσιακά βίντεο και φωτογραφίες από την τελετή έναρξης

Με μια φαντασμαγορική τελετή έναρξης ξεκίνησαν σήμερα Παρασκευή 9 ΦεβρουαρίουοιΧειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018στην Πιόνγκτσανγκ της Νότιας Κορέας.Οι αγώνες θα διαρκέσουν έως και τηνΚυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018.

Στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη θα λάβουν μέρος αθλητές από όλον τον κόσμο, οι οποίοι πρόκειται να αναμετρηθούν σε 15 διαφορετικά αθλήματα, (Αλπικό Σκι, Άλμα με Σκι, Καλλιτεχνικό Πατινάζ, Δίαθλο, Σκι Αντοχής, Βορινό Σύνθετο, Χόκεϊ, Κέρλινγκ, Πατινάζ ταχύτητας, Πατινάζ ταχύτητας μικρής πίστας, Μπόμπσλεϊ, Λουτζ, Σκέλετον, Freestyle, Σνόουμπορντ).

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες αθλητές θα είναι και τέσσερις Έλληνες: ο Απόστολος Αγγέλης (Δίαθλο), ο Γιάννης Αντωνίου (Αλπικό Σκι), η Μαρία Ντάνου (Σκι Αντοχής) και η Σοφία Ράλλη (Αλπικό Σκι).

5472

(Δείτε το doodle που αφιέρωσε η Google στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 στο εξής λινκ.)

Στην Ελλάδα, οι 23οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018 θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, η οποία αναμένεται να μεταδώσει περισσότερες από 200 ώρες προγράμματος υψηλής ευκρίνειας. Το καθημερινό ραντεβού είναι προγραμματισμένο στις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα και για 15 ώρες μέχρι το τέλος του ημερήσιου προγράμματος θα υπάρχει πλήρης κάλυψη των αγώνων μέσω της ΕΡΤ2, της ΕΡΤ HD, καθώς και διαδικτυακά από το www.ert.gr.

Σχετικές ειδήσεις