ΚΟΣΜΟΣ

Όσκαρ 2018: O Μαρκ Χάμιλ θα παρουσιάσει βραβείο!

Όσκαρ 2018: O Μαρκ Χάμιλ θα παρουσιάσει βραβείο!

Ο Μαρκ Χάμιλ (ο αγαπημένος Λουκ Σκάιγουκερ στην κινηματογραφική σειρά επιστημονικής φαντασίας «Ο Πόλεμος των Άστρων») θα είναι ο συμπαρουσιαστής της τελετής απονομής των Όσκαρ στις 4 Μαρτίου, ενώ πέντε ημέρες πριν τιμηθεί με το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ, στο Λος Άντζελες.

Η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, η οποία δίδει τα χρυσά αγαλματίδια, ανακοίνωσε ότι ο Μαρκ Χάμιλ και εννέα ακόμη προσωπικότητες, ανάμεσά τους ο Όσκαρ Άιζακ, που επίσης παίζει στην τελευταία ταινία Ο Πόλεμος των Άστρων» θα ανακοινώσουν τα πολυαναμενόμενα βραβεία.

Όπως συνήθως συμβαίνει, ο 66χρονος ηθοποιός επέλεξε το Twitter για να γράψει: "Προσωπική σημείωση: 1) Να μιλώ αρκετά γρήγορα ώστε η ορχήστρα να μην προσπαθήσει να με διακόψει. 2) Να μην κάνω γκάφες 'R2-Me Too'. 3) Να μην πω 'La La Land' αφού έχω ανοίξει τον φάκελο".

Το δεύτερο σημείο είναι ένα λογοπαίγνιο μεταξύ της αγγλικής προφοράς του ονόματος του ρομπότ R2-D2 και του κινήματος #MeToo, που άρχισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να καταγγείλει τις σεξουαλικές επιθέσεις μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης Γουάινστιν.

Το τρίτο σημείο αναφέρεται στη γκάφα της περασμένης χρονιάς, όταν ο παρουσιαστής είχε ανακοινώσει λάθος ότι το 'Όσκαρ καλύτερης ταινίας κέρδισε το «La La Land» αντί για το «Moonlight».

Η τελετή των Όσκαρ θα διεξαχθεί στο Dolby Theatre που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Χόλιγουντ μπροστά από τον εμβληματικό Δρόμο των Αστεριών στον οποίο ο Χάμιλ θα αφήσει τη σφραγίδα του στις 9 Μαρτίου.

«Οι λάτρες της κινηματογραφικής σειράς «Ο Πόλεμος των Άστρων» από όλο τον κόσμο και έναν μακρινό γαλαξία, πολύ μακρινό, θα ενθουσιαστούν μαθαίνοντας ότι ο θρυλικός ηθοποιός της σειράς Μαρκ Χάμιλ θα τιμηθεί με ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας», δήλωσε η Άνα Μαρτίνες, που είναι υπεύθυνη για αυτή την τελετή.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων