ΚΟΣΜΟΣ

Έκρηξη στο Λέστερ: Στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα - Αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατίας (vid)

Έκρηξη στο Λέστερ: Στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα - Αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατίας (vid)

Έκρηξη σε κτήριο όπου στεγάζεται παντοπωλείο και κατοικία στην περιοχή του Χίνκλεϊ Ρόουντ του Λέστερ σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής (25/2).

Από την έκρηξη εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην οικία και τέσσερις άνθρωποι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι, σε αυτό το στάδιο, δεν υπάρχει απολύτως καμία ένδειξη ότι η έκρηξη οφειλόταν σε τρομοκρατική ενέργεια.

Ειδικότερα, η υπηρεσία Πρώτων Βοηθειών ανακοίνωσε ότι τέσσερις άνθρωποι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο έπειτα από την έκρηξη που κατέστρεψε παντοπωλείο και κατοικία στην πόλη του Λέστερ.

«Μέχρι στιγμής μεταφέραμε τέσσερις ασθενείς στο Leicester Royal Infirmary. Γιατροί παραμένουν επί τόπου», αναφέρεται στο μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της υπηρεσίας στο Twitter.

Το πρώτο μήνυμα της βρετανικής αστυνομίας για το περιστατικό ανέφερε ότι εκλήθη για να επέμβει σε «σοβαρό συμβάν» και καλούσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

Τα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν μαρτυρίες για ισχυρή έκρηξη σε κτίριο που στεγάζει παντοπωλείο και κατοικία στην περιοχή του Χίνκλεϊ Ρόουντ. Βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebοok δείχνει την πυρκαγιά στο κτήριο.

Σχετικές ειδήσεις