ΚΟΣΜΟΣ

Ανατριχίλα: Γυναίκα πέθανε εγκλωβισμένη στον τοίχο του σπιτιού της και τη βρήκαν 3 χρόνια μετά

Ανατριχίλα: Γυναίκα πέθανε εγκλωβισμένη στον τοίχο του σπιτιού της και τη βρήκαν 3 χρόνια μετά

Η γυναίκα ήταν εξαφανισμένη για τρία χρόνια, κάθε έρευνα για τον εντοπισμό της έπεσε στο κενό, μέχρι που το σπίτι της πέρασε στα χέρια νέων ιδιοκτητών...

Όλα ξεκίνησαν τον Μάιο του 2017 όταν οι νέοι ενοικιαστές ενός σπιτιού στο Χιούστον βρήκαν τυχαία μερικά ανθρώπινα οστά, στη διάρκεια μιας ανακαίνισης.

Κατόπιν έρευνας διαπιστώθηκε πως ανήκουν στην Mary Stewart Cerruti που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς το 2015 κι η οποία πέθανε επειδή «παγιδεύτηκε» στα ανοίγματα ανάμεσα στο εσωτερικό του τοίχου, έχοντας πέσει από μια τρύπα στη σοφίτα εξαιτίας μιας σπασμένης σανίδας.

Στην αρχή τα οστά που βρέθηκαν δεν συνδέθηκαν με την εξαφάνιση της γυναίκας και η ταυτοποίηση DNA έγινε μόλις πριν λίγες εβδομάδες. Το 2015 γείτονες της 61χρονης είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της επειδή είχαν πολλές μέρες να τη δουν. Ωστόσο τα ίχνη της γυναίκας δεν βρέθηκαν ποτέ παρά τις εκτεταμένες έρευνες, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Το κενό στις σανίδες ήταν μικρό, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες η 61χρονη γυναίκα ήταν μικροκαμωμένη οπότε είναι πιθανό όταν γλίστρησε να εγκλωβίστηκε μέσα στην τρύπα όπου βρήκε τραγικό τέλος.

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις