ΚΟΣΜΟΣ

Όσκαρ 2018: Ζευγάρια που άφησαν ιστορία στο κόκκινο χαλί και πυροδότησαν πικάντικα σχόλια

Όσκαρ 2018: Ζευγάρια που άφησαν ιστορία στο κόκκινο χαλί και πυροδότησαν πικάντικα σχόλια

Από την Σίντι Κρόφορντ και τον Ρίτσαρντ Γκιρ μέχρι το ζεύγος Μπρατζελίνα, η ιστορία του θεσμού έχει σημαδευτεί από τον πέρασμα λαμπερών ζευγαριών που έχουν δώσει το βροντερό «παρών».

Ο Μπραντ Πιτ και η Γκουίνεθ Πάλτροου έβγαιναν το διάστημα 1994-1997, μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα του Seven. Η κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ έγινε το 1996.

Το μακρινό 1997 η Νικόλ Κίντμαν και ο Τομ Κρουζ φτάνουν στην 69η τελετή Όσκαρ. Οι δυο τους ήταν ένα απ' τα πιο χαρακτηριστικά ζευγάρια του Χόλιγουντ, αφού έμειναν παντρεμένοι για 11 χρόνια και απέκτησαν δύο παιδιά.

Το 2001 ο Κρουζ ξαφνικά ανακοίνωσε ότι έκανε αίτηση διαζυγίου κάνοντας λόγο για «αγεφύρωτες διαφορές».

Στα Όσκαρ του 2012 το ζεύγος Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί έκανε αναμφίβολα μια απ' τις πιο ωραίες εμφανίσεις ζευγαριών που έχουμε δει στο κόκκινο χαλί.

Ήταν και μια απ' τις τελευταίες τους βέβαια αφού το ζευγάρι χώρισε τον Σεπτέμβριο του 2016, με το διαζύγιο τους να απασχολεί τα media παγκοσμίως.

Η αλήθεια είναι ότι επισήμως η Μαντόνα και ο Μάικλ Τζάκσον δεν υπήρξαν ποτέ ζευγάρι, όμως κάτι υπήρξε μεταξύ τους. Όπως αποκάλυψε η βασίλισσα της ποπ στην εκπομπή Carpool Karaoke είχαν φιληθεί μεταξύ τους, μάλιστα με δική της πρωτοβουλία αφού αυτός ήταν, λέει, αρκετά ντροπαλός. Κοινή εμφάνιση έκαναν στα Όσκαρ του 1991.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ήταν αρραβωνιασμένοι όταν πήγαν μαζί στα Όσκαρ του 2003. Ο γάμος αυτός δεν έγινε ποτέ όμως, με τις φήμες να ήθελαν μεταξύ άλλων τον Ματ Ντέιμον να βάζει λόγια στον Άφλεκ ώστε να μην την παντρευτεί.

Σίντι Κρόφορντ και Ρίτσαρντ Γκιρ στα Όσκαρ του 1991. Το supermodel ήταν 26 ετών όταν παντρεύτηκε με τον τότε 42χρονο ηθοποιό, το 1991. Τέσσερα χρόνια μετά χώρισαν οι δρόμοι τους.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr