ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Το χέρι της παγιδεύτηκε σε πλέγμα καθώς έφευγε από τη δουλειά - Τη βρήκαν νεκρή από το κρύο

Φρίκη: Το χέρι της παγιδεύτηκε σε πλέγμα καθώς έφευγε από τη δουλειά - Τη βρήκαν νεκρή από το κρύο

Μια 66χρονη καθαρίστρια πέθανε από το κρύο τη νύχτα της Δευτέρας (5/3) προς Τρίτη στη νοτιοανατολική Αυστρία, αφού το χέρι της παγιδεύτηκε στο μεταλλικό πλέγμα στην έξοδο της δουλειάς της όταν πήγε να βγει, μόλις τελείωσε τη βάρδια της, γνωστοποίησαν οι αρχές.

Εξαιτίας βλάβης του διακόπτη στο εσωτερικό του κτηρίου, η γυναίκα πέρασε το χέρι της μέσα από το πλέγμα, για να το ενεργοποιήσει από το εξωτερικό. Αλλά δεν πρόλαβε να τραβήξει έγκαιρα το χέρι της, παγιδεύτηκε και πέθανε από το κρύο τις ώρες που ακολούθησαν.

Η γυναίκα, που υπέστη κάταγμα στον αγκώνα όταν το χέρι της πιάστηκε στο μεταλλικό πλέγμα, είχε ήδη πεθάνει εξαιτίας του κρύου όταν τη βρήκαν περί τη 01:30 οι άνδρες των πρώτων βοηθειών, που ειδοποιήθηκαν από συγγενείς της οι οποίοι θορυβήθηκαν επειδή δεν επέστρεψε.

Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε στην πόλη Στάλχοφεν, στην επαρχία της Στυρίας, όπου οι θερμοκρασίες υποχώρησαν κάτω από το μηδέν τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη.

Ο θάνατος της 66χρονης ήταν ο πρώτος από το κρύο στην Αυστρία αφότου κύμα πολικού ψύχους άρχισε να πλήττει χώρες της Ευρώπης, στα τέλη Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πάνω από 60 άνθρωποι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Σχετικές ειδήσεις