ΚΟΣΜΟΣ

Μαχαίρωσαν τον ανιψιό διάσημης ηθοποιού - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση (pics)

Μαχαίρωσαν τον ανιψιό διάσημης ηθοποιού - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση (pics)

Στο πλευρό του 21χρονου ανιψιού της βρίσκεται η διάσημη ηθοποιός, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι που δέχτηκε από άγνωστο.

Ο ανιψιός της Liz Hurley, Miles Hurley δέχθηκε επίθεση από άγνωστο σε δρόμο του Λονδίνου και η οικογένεια αλλά και η Αστυνομία κάνει έκκληση σε όποιον είδε το περιστατικό να επικοινωνήσει με τις Aρχές.

«Ο 21χρονος ανιψιός μου μαχαιρώθηκε επανειλημμένα σε μια βίαιη επίθεση στο Λονδίνο την Πέμπτη το βράδυ. Η Αστυνομία και το ιατρικό προσωπικό ήταν άψογοι. Ευχαριστούμε για τα μηνύματα. Είναι μια δύσκολη στιγμή για εκείνον και για την οικογένεια μας» έγραψε στον λογαριασμό της στο twitter η ηθοποιός.

Βρετανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο ανιψιός της Βρετανίδας ηθοποιού εργάζεται ως μοντέλο.

Από την πλευρά της η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα κανένα όνομα αλλά επιβεβαίωσε ότι δύο 21χρονοι άνδρες τραυματίστηκαν σε επιθέσεις με μαχαίρι την Πέμπτη κοντά στο πάρκο Μπάτερσι του Λονδίνου. Τις επιθέσεις φέρονται να τις διέπραξε μια ομάδα ανδρών που επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο και κατόπιν τράπηκε σε φυγή.

Ένας εκ των τραυματιών, ο ανιψιός της Hurley, όπως μεταδίδει το BBC, παραμένει στο νοσοκομείο φέροντας τραύματα στην πλάτη του.

Με πληροροφίες από: Telegraph, ΑΠΕ-ΜΠΕ