ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτος τύπος: Έβγαλε selfie με την κοπέλα του την ώρα που τον απατούσε (pics)

Απίστευτος τύπος: Έβγαλε selfie με την κοπέλα του την ώρα που τον απατούσε (pics)

Σε άλλο επίπεδο ανέβασε το… ξεμπρόστιασμα της μοιχαλίδας συντρόφου του ένας Αργεντινός.

Γιατί μπορεί οι περισσότεροι να αντιδρούσαν (τουλάχιστον) λίγο πιο παρορμητικά (και εκτός εαυτού) στη θέα της συντρόφου τους να τους απατά, ωστόσο ο Μαριάνο βρήκε αν όχι τον καλύτερο, σίγουρα τον πιο ευφάνταστο τρόπο να την εκδικηθεί.

Ο 20χρονος λοιπόν από το Κίλμες εμφανίστηκε κατά λάθος και για κακή τύχη της ανυποψίαστης συντρόφου του στο πάρτι όπου διασκέδαζε. Όχι μόνη της, αλλά στην αγκαλιά ενός άλλου νεαρού. Όταν λοιπόν ο Μαριάνο τούς είδε να έρχονται τόσο κοντά που η εναλλαγή στοματικών υγρών ήταν αναπόφευκτη, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Για την ακρίβεια, όχι την κατάσταση, αλλά το κινητό του τηλέφωνο.

Και όχι, δεν τράβηξε βίντεο, αλλά έβγαλε σέλφι με τον ίδιο στο πλάνο!

Όσο για το καλύτερο; Η πρώην πια σύντροφός του ήταν τόσο απασχολημένη που δεν κατάλαβε καν την παρουσία του, μέχρι που έγινε viral στο διαδίκτυο!

Ο Μαριάνο ανέβασε τη φωτογραφία στο Τwitter, γράφοντας: «Η κοπέλα μου (πλέον πρώην) δεν κατάλαβε ότι είχαμε έρθει στο ίδιο πάρτυ», ενώ συγκέντρωσε πάνω από 76.000 αναδημοσιεύσεις και likes στα social media.

Ο Αργεντινός δεν έμεινε ωστόσο μόνο στη φωτογραφία, αλλά ανέβασε και το απολογητικό μήνυμα της άγνωστης κοπέλας, η οποία προσπάθησε να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα, αφού η ενστικτώδης αντίδραση «δεν είναι αυτό που νομίζεις» μάλλον στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πλασαριζόταν στην κορυφή της λίστας με τις πιο απίστευτες δικαιολογίες.

«Ήμουν μεθυσμένη και αυτός ήταν πολύ επίμονος, μου έλεγε πολλά πράγματα και δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Σοβαρά σε αγαπάω και θέλω να είμαι μαζί σου», τού έγραψε μεταξύ άλλων, χωρίς βέβαια να τον πείσει.

«Θα μπορούσες να προσπαθήσεις περισσότερο», απάντησε ο Μαριάνο με ένα γελαστό emoji.

selfie3 copy

Δείτε την επίμαχη selfie στο photo gallery

Σχετικές ειδήσεις