ΚΟΣΜΟΣ

Σε πελάγη ευτυχίας Μπρούνι - Σαρκόζι

Σε πελάγη ευτυχίας Μπρούνι - Σαρκόζι

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, έφερε στον κόσμο χθες το απόγευμα το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της και πρόεδρο της Γαλλίας , Νικολά Σαρκοζί.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης η Κάρα Μπρούνι γέννησε στο μαιευτήριο «Clinque de la Muette», στο Παρίσι ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας.

Όπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι ο Γάλλος πρόεδρος κατάφερε να περάσει μόνο μισή ώρα δίπλα στη γυναίκα του και το κοριτσάκι τους καθώς έπρεπε να αναχωρήσει για την κρίσιμη συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ στη Φρανκφούρτη

Σημειώνεται ότι ο Νικολά Σαρκοζί σπάει ένα ρεκόρ, καθώς είναι ο μόνος πρόεδρος της σύγχρονης Γαλλίας, ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του γίνεται πατέρας.

Το νεογέννητο κοριτσάκι έρχεται να ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού το οποίο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2008.

Η Κάρλα Μπρούνι έχει έναν γιο από προηγούμενη σχέση της, ενώ ο Νικολά Σαρκοζί έχει αποκτήσει τρεις γιους από τους δύο προηγούμενους γάμους του.