Διαψεύδουν τον πρώην γιατρό του Τσάβες

Αντιδράσεις προκάλεσε η συνέντευξή του πρώην γιατρού του Ούγκο Τσάβες, Salvador Navarrete σε μεξικανική εφημερίδα την προηγούμενη Δευτέρα, που είχε πει ότι ο Τσάβες έχει προσβληθεί από μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου, ασκώντας παράλληλα έντονη κριτική στους ιατρούς που φροντίζουν για τη θεραπεία του για το γεγονός ότι διατηρούν όλη τη διαδικασία υπό άκρα μυστικότητα.
Διαψεύδουν τον πρώην γιατρό του Τσάβες
1'

Με κοινή τους ανακοίνωση λοιπόν η ιατρική ομάδα που παρακολουθεί την πορεία της υγείας του προέδρου της Βενεζουέλας διέψευσε χθες τους ισχυρισμούς του. Το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, BBC, μετέδωσε πριν από δύο ημέρες ότι ο Salvador Navarrete αναγκάστηκε να φύγει από τη Βενεζουέλα λόγω απειλών που δέχτηκε κατά της ζωής του.

«Ο Salvador Navarrete κάνει λάθος. Δεν ήταν ποτέ προσωπικός γιατρός του προέδρου ούτε είχε κάποια πρόσβαση στο αρχείο του. Είχε ελάχιστες επαφές μαζί του στη διάρκεια των δέκα χρόνων που βρισκόταν στο επιτελείο το οποίο παρακολουθεί την υγεία του», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Ο καρκίνος διαγνώστηκε έγκαιρα και αντιμετωπίστηκε νωρίς. Ο πρόεδρος υπόκειται στην κατάλληλη ιατροφαρμακευτική θεραπεία, η κατάστασή του κρίνεται ικανοποιητική και έχει σημειώσει θεαματική εξέλιξη», τόνισε από την πλευρά του ο Fidel Ramirez, στη διάρκεια επίσημη συνέντευξης Τύπου σε στρατιωτικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας, Καράκας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή