ΣΟΚ! Κάνουν εξορκισμούς μέσω κινητών τηλεφώνων

ΣΟΚ! Κάνουν εξορκισμούς μέσω κινητών τηλεφώνων

Το αποκάλυψε ιερέας σε συνέδριο για τους εξορκισμούς στη Ρώμη

Ένα συνέδριο αφιερωμένο στον εξορκισμό άνοιξε τις πύλες του σε Πανεπιστήμιο της Ρώμης, παρουσία 200 ιερέων της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Αίσθηση προκάλεσε κατά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου, η αποκάλυψη του Αλβανού καρδιναλίου, Έρνεστ Σιμόνι, ότι έχει πραγματοποιήσει εξορκισμούς μέσω… κινητού τηλεφώνου.

Όπως είπε ο 89χρονος ιερέας, είναι κάτι που έχει κάνει… εκατοντάδες φορές μέχρι σήμερα. «Μέσω κινητού τηλεφώνου, είναι το ίδιο…», απάντησε στους δημοσιογράφους που τον πολιόρκησαν μετά την ομιλία του. «Και δεν είναι απαραίτητη η φυσική σας παρουσία;» τον ρώτησαν. Η απάντηση του καρδιναλίου ήταν κατηγορηματική: «Όχι».

Από την πλευρά του ο καθηγητής Τζουζέπε Φεράρι, εκ των διοργανωτών του συνεδρίου για τον εξορκισμό, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Βατικανού, δήλωσε πως ο αριθμός των εξορκισμών έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Σχεδόν 200 επίδοξοι εξορκιστές συγκεντρώθηκαν στη Ρώμη τη Δευτέρα, για μια εβδομαδιαία πορεία εξόντωσης των δαιμόνων.

Ο εξορκισμός μπορεί να είναι μία πρακτική που προέρχεται από αρχαιοτάτων χρόνων. Ωστόσο, πλέον, λαμβάνει μία νέα υπερσύγχρονη μορφή εξόντωσης των δαιμόνων δια… κινητού τηλεφώνου!

Σωστά διαβάσατε! Η ζήτηση, μάλιστα, της εφαρμογής αυτής αυξάνεται ολοένα και περισσότερο τελευταία.