ΚΟΣΜΟΣ

Έλουζε με βραστό νερό τον σύντροφό της και τον βάραγε με σφυρί!

Έλουζε με βραστό νερό τον σύντροφό της και τον βάραγε με σφυρί!

Απίστευτα μαρτύρια στα χέρια της κοπέλας του ζούσε για χρόνια νεαρός στη Βρετανία

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ήταν 16 ετών. Η Jordan Worth έδειχνε από τον πρώτο καιρό της σχέσης τις προθέσεις της, καθώς είχε αποκόψει τον Alex Skeel από τους φίλους του και τον περίγυρό του και έμεναν μαζί σε χωριό στο Bedfordshire της Μεγάλης Βρετανίας.

Τα χρόνια, ωστόσο, περνούσαν και η συμπεριφορά της Worth γινόταν όλο και πιο βίαιη. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο Skeel δέχθηκε μαχαιριά, του έριξε βραστό νερό, του απαγόρευε να κοιμηθεί στο κρεβάτι και αποφάσιζε μέχρι και τα ρούχα που θα φόραγε. Χειριζόταν ακόμα και τον λογαριασμό του στο Facebook.

Στην αρχή της σχέσης η κακοποίηση ήταν ψυχολογική και στα τελευταία χρόνια έγινε και σωματική. «Νόμιζα ότι τα άκρα μου ίσως χρειαστεί να ακρωτηριαστούν, είχα ανοιχτές πληγές από εγκαύματα», δήλωσε ο Skeel στη Daily Mail.

«Μολύνθηκα από τα εγκαύματα σχεδόν σε όλο μου το σώμα. Ευτυχώς κατάφεραν να τα αντιμετωπίσουν. Η σωματική βία κράτησε για περίπου εννέα μήνες ενώ για τέσσερα δεχόμουν ψυχολογική βία», πρόσθεσε ο 22χρονος.

Γείτονες του ζευγαριού τον έβλεπαν περιστασιακά με μαυρισμένα μάτια, ενώ μια μέρα είδαν την Worth να τείνε απειλητικά απέναντί του ένα κατσαβίδι ή ένα σφυρί. Έτσι, κάλεσαν την Aστυνομία.

«Ήθελε ουσιαστικά να αλλάξει ποιος ήμουν. Η οικογένειά μου ήξεραν για την ψυχολογική βία που δεχόμουν, αλλά δεν ήξεραν για τη σωματική βία. Με κράτησε μακριά τους για δύο χρόνια. Αγαπώ τους γονείς μου και δεν μου επέτρεπε να μιλήσω μαζί τους».

Η Worth καταδικάστηκε σε 7,5 χρόνια φυλάκισης για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης στον σύντροφό της και της επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα ώστε να μην τον ξαναπλησιάσει.

Σχετικές ειδήσεις