ΚΟΣΜΟΣ

Δωδεκάχρονος έκλεψε την πιστωτική κάρτα των γονιών του και πήγε διακοπές στο... Μπαλί!

Δωδεκάχρονος έκλεψε την πιστωτική κάρτα των γονιών του και πήγε διακοπές στο... Μπαλί!

Ένας 12χρονος από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας έκλεψε την πιστωτική κάρτα των γονιών του, ξεγέλασε τη γιαγιά του για να του βγάλει διαβατήριο και πέταξε μόνος του για Μπαλί, μετά από καβγά με τους γονείς του.

Η μητέρα είπε στον 12χρονο ότι δεν μπορεί να πάει στο Μπαλί, όμως το παιδί όχι απλά κατάφερε να κλείσει τα εισιτήρια μέσω μίας ιστοσελίδας που επιτρέπει σε ανηλίκους να ταξιδεύουν χωρίς γονική παρουσία, αλλά έκλεισε δωμάτιο ξενοδοχείου και πήρε το αεροπλάνο του χωρίς να το εμποδίσει κανείς.

Είπε στην οικογένειά του ότι πάει στο σχολείο, ωστόσο πήρε το τρένο, έφτασε στο αεροδρόμιο και επιβιβάστηκε στην πτήση του προς το Περθ. Από εκεί πήρε δεύτερη πτήση για την Ινδονησία, σύμφωνα με τον Guardian.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μόνο ένας υπάλληλος τον εξέτασε για το ταξίδι του. «Ζήτησαν την μαθητική μου ταυτότητα και το διαβατήριό μου για να δουν ότι είναι άνω των 12», είπε ο μικρός σε τηλεοπτικό πρόγραμμα όπου εμφανίστηκε. «Ήθελα να ζήσω μία περιπέτεια».

Όταν έφτασε στο Μπαλί έκανε check in στο ξενοδοχείο του, λέγοντας στους υπαλλήλους πως περίμενε να έρθει και η αδελφή του.

Όταν το σχολείο ενημέρωσε τους γονείς για την απουσία του, ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του. Όταν έμαθαν ότι είναι στο Μπαλί η μητέρα του ταξίδεψε ως εκεί για να τον φέρει πίσω.

Σύμφωνα με την ίδια ο μικρός δεν θέλει να ακούει «όχι» σε τίποτα. «Δεν υπάρχει συγκεκριμένο συναίσθημα που να αποτυπώνει το πώς ένιωσα όταν μάθαμε ότι έφυγε στο εξωτερικό», είπε η ίδια.

Ρoή Ειδήσεων