ΚΟΣΜΟΣ

Της κάρφωσε μολύβι στο αυτί για το facebook

Της κάρφωσε μολύβι στο αυτί για το facebook

Ένας άντρας κακοποίησε την κοπέλα του, για να του αποκαλύψει τους κωδικούς της για το facebook.


Το περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία, όπου ένας 37άχρονος τυφλώθηκε από ζήλεια και έφτασε στο σημείο να βασανίσει την 18άχρονη κοπέλα του, ώστε να την αναγκάσει να του αποκαλύψει τους κωδικούς της για το facebook, επειδή πίστευε πως φλέρταρε με άλλους άντρες.
Ο Τζέισον Φλέμινγκ κάρφωσε ένα μολύβι στο αυτί της κατά πολύ μικρότερης συντρόφου του και στη συνέχεια την ανάγκασε να καθίσει στο μπάνιο και την έλουσε με παγωμένο νερό, μέχρι που εκείνη του αποκαλύψει τον κωδικό.

Όταν ο δράστης συνδέθηκε στο «προφίλ», που διατηρούσε η φίλη του Τζέσικα Χέρμπερτ και διαπίστωσε πως έχει φίλους άλλους άντρες, τότε της επιτέθηκε ξανά. Ο 37άχρονος άντρας την γρονθοκόπησε μέχρι λιποθυμίας και της έβαλε μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι, δένοντάς την στο λαιμό της άτυχης κοπέλας.
Ευτυχώς η 18άχρονη, όταν συνήλθε κατάφερε να ξεφύγει και αμέσως πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου κατήγγειλε το γεγονός.

Ο ίδιος παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι της επιτέθηκε και της προκάλεσε σωματικές βλάβες και καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκισης.